Leker eten en vriendelijke bediening. Alleen jammer dat in de hal de karretjes met stapels vuile vaat staan geparkeerd. Dit zag er niet zo smakelijk uit.
Absoluut het beste all you can eat restaurant van Rotterdam en omstreken. Mooie entourage je krijgt hier niet het idee `eetschuur` wat je bij diverse andere all you can eat restaurants wel vaak hebt, altijd erg vriendelijke bediening snel en erg netjes. De sushi is altijd vers en er is ruime keuze aan gerechten. Echt een aanrader !
Meerdere keren 's avonds bij Kyoto gegeten, en dat was heerlijk en met zeer vriendelijke bediening. Maar op een zondagmiddaglunch zitten ze duidelijk niet te wachten. Veel lawaai, onbeschofte onvriendelijke bediening, erg dun gesneden en onsmakelijk uitziende vis. Bij opmerkingen aan de bediening werd er zonder pardon naar de keuken gemarcheerd. We zijn dan ook vroegtijdig opgestapt.
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat deze Japanner zo goed zou zijn. De (all you can eat) Sushi avond was perfect. Onder het genot van een goede Sake verse en smakelijke sushi gegeten. De sfeer is goed, bediening vriendelijk en oplettend.