Trek in poffertjes? Dan is er maar 1 locatie in Rotterdam waar je naartoe moet en dat is Seth. Nu verplaatst naar een verder gelegen pand op de Hoogstraat waardoor ze helaas hebben moeten inleveren aan terrastafels (Gemeente Rotterdam, bedankt...) maar uiteraard hebben ze alle goede ingredienten meegenomen. Portie poffertjes met aardbeien en een verse jus... die laatste was helemaal mooi. Wilt u een grote of kleine jus (waarbij klein veelal borrelglas formaat is in de horeca) dus we kozen voor een grote. En dat is dus echt een groot glas (Hoegaarden bier formaat) met nog echt versgeperst sap. Lekker!
Ik kom hier regelmatig eten,vlotte en vriendelijke bediening,pofferjes alijd heerlijk smullen en de warme chocolade melk is nergens zo lekker als hier en dat geld ook voor de poffertjes
Een echte aanrader
Geweldig hoe in het nieuwe jaar allemaal drastische veranderingen zijn doorgevoerd! Fantastisch is hoe de eigenaar het restaurantje heeft betoverd met een gezellige, oud-hollandse sfeer.
De poffertjes komen goed tot hun recht door de gesmolten roomboter en poedersuiker. Daarnaast is te varieren door poffertjes met slagroom, chocoladesaus of aardbeien te proberen.
Zeker het proberen waard!