| Keuken | Vis |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Wij gaan af en toe naar het Vispaleis om een visje te eten als we lekker op de pier zijn wezen wandelen. De vis is af en toe vettig, en de prijs voor een portie kibbeling is aan de hoge kant. Jammer
Gegeten op: 24 februari 2013.Wat een fantastiche plek om heerlijk visje te gaan eten. Zeker een aanrader wie naar hoek van Holland toe gaat. Hele klantvriendelijke en atente jongens aan het werk. Je proefd dat de vis bijna regelrecht uit de zee komt
Gegeten op: 13 september 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Kibbeling was doordrenkt met vet, garnalen(6 stuks) veel en veel te duur(€7,50) buiten het feit dat ze te lang in de pan hadden gelegen en dus veel te taai waren. Personeel erg onhandig, niet klantvriendelijk, incapabel en staat te pas en te onpas voor de deur te roken.
Jammer, mooie locatie om een kwalitatief veel beter restaurant te kunnen runnen maar hier kom ik niet snel meer terug!
Het is zo jammer dat ondanks de goede vis die men hier voorschotelt en de manier van opdienen (met sla apart en sauzen apart), en hierdoor dus goede kwaliteit de zaak er zo enorm rommelig uitziet! Het personeel staat met vieze poloshirts te werken, wrijft nog even de hand onder hun snotneus en brengt dan je eten. De zaak is een grote bende. Ik kan me voorstellen dat bij grote drukte men geen tijd heeft om gelijk alles schoon te maken, maar ik had het gevoel in een vuilnishoop te eten en dat terwijl er maar enkele gasten aanwezig waren. Zo jammer dat dit zo te grabbel wordt gegooid. Het beste wat je kan doen is afhalen.
Wij zijn hier 2 keer geweest. Vandag was zeker het laatste! Plaats was vies en wij hebben 18 euro betaald voor 2 bakken kibbeling!! Dat is belachelijk
Schrijf zelf een recensie over het Vispaleis
Schrijf hieronder je recensie over het Vispaleis. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.