EdmondV 23 oktober 2011 | |
Fusion is hier helaas opgevat als 'minder authentiek' en 'minder karakteristiek'. Naar mijn mening zou dat niet hoeven maar misschien wel begrijpelijk. Maakt wel dat het een prima stek is om met kinderen te eten, ze branden hun papillen niet en komen geen rare smaakjes tegen.
robman 20 oktober 2011 | |
dit is zo ontzettend afgegleden. ongeïnsprireerde jongens, die een minder dan verse maaltijd voorzetten met een vies kwakje saus er bovenop. jammer, want toen ze open gingen, en verse sappen hadden, waren de maaltijden ook nog vers.
lesterN 17 oktober 2011 | |
Lekker gegeten gister. Mijn vriendin en ik waren na een lange dag hier uit gekomen. De gebakken rijst met kip wat lekker, wellicht een tikkeltje vet van de olie. En mijn Udon noodle soup met rund was erg lekker. We komen hier vaker want het is niet te duur en meestal erg lekker. |
CHOPSTICKS 6 oktober 2011 | |
echt smerig gegeten. de Groente tempura smaakte naar ranzige olie en had verder geen enkele smaak. Er zat o.a. een groot stuk broccoli bij dat zo lang gekookt was dat het doorgekookte spruitjes smaakte. Daarnaast had ik gebakken rijst met groente, de groente was zo minimaal dat het bijna geen naam mag hebben. De rijst was vooral heel vet en ook weer zonder enige smaak en ik zou het niet 'gebakken' willen noemen, hoogstens even door het vet gehaald. Een afrader |
Elly1 26 oktober 2010 | |
Wij komen hier regelmatig voor een klein hapje. Vooral de salade met geroosterde eend is erg lekker. |
loekie 17 maart 2010 | |
Per toeval hier beland tijdens ons weekendje Amsterdam om even een snelle hap te nuttigen. We kozen voor de biefrolletjes met gebakken knoflook en lente ui en deze waren spectaculair lekker! Heerlijk mals en sappig en goed op smaak gebracht met een zoetige soja saus. Dus besloten we de dag erna terug te keren om onze smaakpappilen nog eens te laten verwennen, maar helaas! De sushi was op, de biefrolletjes waren op. Als voorgerecht gekozen voor de flensjes met peking eend en garnalentempura ( waar dan tussen de garnalen een surumistick blijkt te zitten...), gebakken chinese bami en Japanse noodle soep als hoofdgerecht wat deze keer helaas een tegenvaller was. De gerechten zijn flauw en druipen van de olie. De eend was droog en taai, een grote afknapper. Ook een nadeel is dat het hoofdgerecht al voor je neus gekwakt wordt terwijl je net aan je voorgerecht begint, waardoor het al lauw is als je eraan begint. Nu is het natuurlijk ook geen restaurant om een uitgebreid gaan te tafelen en meer bedoelt voor de snelle hap, maar toch.... Op de biefrolletjes na blijft dit voor ons een eenmalige ervaring. |
TS 7 juli 2009 | |
Nadat we het personeel gedag hadden gezegd, zonder echt veel reactie terug, zijn we gaan zitten in een leuk uitziende tent. We zochten naar een tent voor een klein hapje en dit leek zeer geschikt.
Stacey 15 maart 2009 | |
De sushi is prima (ware het niet dat deze vaak op is). De rest is simpel, eenvoudig eten dat niet de moeite waard is om je huis voor uit te komen. Een boterham geeft dezelfde voldoening! |
Sneeuwvlokje 2 maart 2009 | |
Ik zeg dit niet graag maar er zijn betere plekken om lekkerder aziatisch te eten.
Wammy 2 maart 2009 | |
Erg goedkoop en erg lekker eten. Waar voor je geld. Ik kom daar regelmatig langs en de bediening groet ons vriendelijk als we binnen lopen. Je hoeft ook niet erg lang te wachten voor je eten. |
Geef zelf je mening over Eat Mode