Eat Mode

Gemiddelde menuprijs: €8.00
Huiswijn per fles: €12.50
Huiswijn per glas: €2.50
Betalen:
Kenmerken: Airconditioning, Groepen max. : 15, Lunch, Makkelijke entree, Begane grond, Rookvrij, Hip/trendy, Solo, Zondagsbrunch, Afhalen, Wifi, 24/12, 25/12, 26/12

Share |

Verdeling van de 34 meningen

15%

47%

12%

21%

Beoordelingen van gasten samengevat

‘Voor een leuk diner ga je natuurlijk niet naar dit Aziatische fastfoodtentje’, maar het is wel ‘een superplek om tijdens het shoppen snel iets te eten’. Je zit er aan ‘simpele picknicktafels’ en wanneer je eten klaar is, kun je dat aan de hand van een nummertjesautomaat zien. ‘Handig en vooral snel concept’, maar het ‘blijft wennen dat je niet allemaal tegelijkertijd je eten krijgt’. ‘De Japanse dumplings zijn een aanrader’ en de ‘bananensnacks met honing zijn voortreffelijk!’

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Dit zeggen de gasten over Eat Mode

loekie
Redelijk 17-03-2010
0 0
Per toeval hier beland tijdens ons weekendje Amsterdam om even een snelle hap te nuttigen. We kozen voor de biefrolletjes met gebakken knoflook en lente ui en deze waren spectaculair lekker! Heerlijk mals en sappig en goed op smaak gebracht met een zoetige soja saus. Dus besloten we de dag erna terug te keren om onze smaakpappilen nog eens te laten verwennen, maar helaas! De sushi was op, de biefrolletjes
TS
Slecht 07-07-2009
0 0
Nadat we het personeel gedag hadden gezegd, zonder echt veel reactie terug, zijn we gaan zitten in een leuk uitziende tent. We zochten naar een tent voor een klein hapje en dit leek zeer geschikt. Vooraf hadden we wat flensjes met eend besteld, je krijgt drie rolletjes, en aangezien we met twee personen waren aten we er eerst beide eentje op om vervolgens de derde doormidden te breken.. toen ik deze
Stacey
Matig 15-03-2009
0 0
De sushi is prima (ware het niet dat deze vaak op is). De rest is simpel, eenvoudig eten dat niet de moeite waard is om je huis voor uit te komen. Een boterham geeft dezelfde voldoening!
Sneeuwvlokje
Matig 02-03-2009
0 0
Ik zeg dit niet graag maar er zijn betere plekken om lekkerder aziatisch te eten. Smaak viel erg mee maar wel net eetbaar. Maar ik ga er niet terug tenzij iemand me trakteert.
Wammy
Goed 02-03-2009
0 0
Erg goedkoop en erg lekker eten. Waar voor je geld. Ik kom daar regelmatig langs en de bediening groet ons vriendelijk als we binnen lopen. Je hoeft ook niet erg lang te wachten voor je eten.

NB Bekijk alle meningen van Eat Mode bij het Meningen tabje.

Beoordeel Eat Mode zelf!

Je mening dient te gaan over Eat Mode. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend