Lw82 24 april 2012 | |
Hier ook slechte ervaring met kinderen. Als je een pannekoeken restaurant hebt lijkt mij het logisch dat je doelgroep ook vooral uit kinderen bestaat. Bord met tekst vwb kinderen vond ik ook belachelijk, evenals geïrriteerde blikken van personeel. Verder waren onze pannenkoeken niet gaar en duurde het ontzettend lang voordat we ze kregen (en dan worden kleine kinderen het zat!). Hier komen wij niet meer terug. |
wv 7 februari 2012 | |
We waren 15 jaar getrouwd. Leuk, gezellig met de kinderen pannenkoeken eten...
elise77 21 december 2011 | |
Het beleid van dit pannenkoekenrestaurant is zeer kindonvriendelijk. Op een bord bij de deur wordt verzocht je kinderen in toom te houden. Het personeel voert dit beleid goed uit. Zelfs bij ons zoontje van 1 jaar werd zonder blikken of blozen mes en vork voor zijn neus gelegd, een vol glas (appelsap) zonder rietje en een kinderijsje met een enorme stukken ongeschild fruit. Een kinderpannenkoek kennen ze niet en toen ons zoontje eventjes een rondje liep (niets te doen!) werd ons verzocht "ze" aan tafel te houden. Eten was redelijk, maar met deze instelling komen wij niet snel terug. Met kinderen een absolute afrader! |
FR 25 oktober 2011 | |
Gezellig ingericht, enthousiaste bediening en leuke variaties voor op je pannekoek. Voor een pannekoekenhuis meer dan goed. |
Bertbr 19 oktober 2011 | |
Gisteravond met vijf personen pannenkoeken gegeten. Het duurde erg lang voordat het eten klaar was terwijl het niet druk meer was. In één pannenkoek werden 2 haren aangetroffen. Commentaar van de eigenaar: De pannenkoek kost maar € 5,-. Dus geen excuses of compensatie. Als je daar gaat eten neem dan een duurdere pannenkoek. Mocht er dan iets niet goed zijn.... |
Esther A 25 juni 2011 | |
Een restaurant voor een pannenkoek zonder veel poespas. Mooi uitzicht op de Maas als je een plek in de serre hebt. Snelle bediening. Ijskaart een aanrader. Bananenmilkshakes zijn super. |
stefenberghout 4 mei 2011 | |
is prima bevallen. helaas niet veel te doen voor de kinderen |
Sjaantje 4 november 2010 | |
Toch wel een goed, lekker gegeten. Maakte me zorgen toen ik het commentaar van anderen gelezen had. Hele gezelschap (6 volwassenen + 3kids) was tevreden over smaak en service. Pannenkoeken waren lekker, niet te lang hoeven wachten terwijl het goed vol zat.
petraderuiter 1 november 2010 | |
Het duurde heel lang voor we ons eten kregen. De pannenkoeken waren niet bijzonder. |
sjouw 22 maart 2010 | |
Een gewoon gemiddeld pannenkoekenrestaurant, de prijs/kwaliteit-verhouding is redelijk, de pannenkoeken smaken ook gewoon gemiddeld. Het uitzicht is erg leuk. Het ziet er verzorgd uit en o.h.a. wordt er redelijk bediend. Kinderen houden van pannkoeken, mocht je 'rustig' willen eten, dan raad ik een pannkoekenrestaurant niet aan. |
Geef zelf je mening over Pannenkoekenhuis Oude Maas