KeukenHollands
Openingstijden11.30-21.00, za-zo geen lunch

Dendo Dendo 20 mei 2012

Heb al een aantal keer gegeten in De Hoogt (voornamelijk vis) en steeds smaakte het prima. Naast de kaart biedt het krijtbord volop keus in gerechten. Het sorbetijs met vers fruit - sowieso de toetjes - is een absolute aanrader!

baars560 baars560 18 maart 2012

Gezellig huiselijk en een leuke kaart, kijk ook eens op het schoolbord. Daar staan heerlijke gerechten op. Bediening fris en vrolijk, niks wachten op je drankje, ze zijn zeer snel.
Niet al te groot maar dat heeft wel bovenstaande voordelen. Het eten was goed en ruim voldoende. Heerlijke avond gehad.

axeltje axeltje 15 juli 2009

Laatst weer eens gegeten bij De Hoogt.Als altijd professionele bediening;eten is voorspelbaar,echter altijd goed en nooit te weinig en dat is ook wel het vermelden waard.Prijs/kwaliteit is OK.Terras aan de straatkant,kan wat gehorig zijn ivm. verkeer;leuke bar en apart restaurantgedeelte.Misschien wat oubollig maar kan ook z'n charme hebben!Geen eindeloos wachten op 't bestelde maar prompt op tafel.Slapen kan je er ook nog en d.i. ook niet verkeerd,zou dat willen kwalificeren met 3 *** maar daar is de prijs dan ook weer naar.Hopelijk blijft De Hoogt nog heel lang in Maasdam!

Proever39710 Proever39710 19 juli 2008

Vaak wezen eten. Kom er graag, ook met grote gezelschappen.Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.
Het eten is perfect.Ze gebruiken verse produkten en er is altijd een 3 gangen keuze menu.Voor ieder wat wils..
Ik denk het beste restaurant in de Hoekse Waard

amkjjk amkjjk 12 mei 2006

Gezellig klein restaurantje op een mooi plekje in de Hoeksche Waard. Alhoewel we niet meer in de buurt wonen komen we nog altijd even terug in het aspergeseizoen. Leuke bediening.

Geef zelf je mening over Hotel-Restaurant De Hoogt