| Activiteiten | Restaurant, Private dining | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Wij hebben genoten van een heerlijke lunch met o.a. bruschetta met gegrilde groenten en mozzarella, een risotto met zeevruchten en voor onze zoon een pannenkoek met kaas. Wij komen vaak in Leiden en Burgerzaken is ons favoriete restaurant daar. Het eten is voortreffelijk - de kaart wordt regelmatig vernieuwd. De bediening is heel vriendelijk en ter zake kundig. De sfeer is altijd prettig en ontspannen. Zeker een aanrader!
Gegeten op: 23 februari 2013.Voor een lekkere lunch kun je hier uitstekend terecht. Geen standaard broodjes, maar bijzonder brood, verrassend belegd vaak met smaken uit de mediterrane of wereldkeuken. Menu wordt zeer regelmatig vernieuwd. Bediening is prettig. Inrichting is knus. In de zomer is achterin het kleine terras geopend, maar ook buiten voor de zaak staan enkele tafeltjes. Voorin staat een leestafel. Voor ons een lokatie om regelmatig te lunchen.
Gisteren weer heerlijk gegeten bij Burgerzaken.
We komen hier al jaren en het is en blijft een geweldige zaak.
Altijd een vriendelijke bediening en lekkere verassende gerechten, zowel voor de lunch als voor het diner.
Wij komen zeker weer terug!
Net een nieuwe kaart werd ons verteld. De makreel was lekker maar te weinig. De Osso Bucco was flauw en te weinig. Te duur voor wat je krijgt en ik ben toch echt geen grote eter. En dan hebben ze ook nog geen zoete witte wijn.
Geen 2e keer voor ons.
We komen hier regelmatig voor de lunch. Regelmatig wisselende kaart met ongeveer 10 'bijzondere' broodjes, salades en soep. Huiswijn is prima en de bediening is altijd snel, vriendelijk en adequaat. Hier kan menig restaurant een voorbeeld aan nemen. Broodjes zijn niet goedkoop, maar het wel waard.
Schrijf zelf een recensie over Restaurant Burgerzaken
Schrijf hieronder je recensie over Restaurant Burgerzaken. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | |
| Lunch | 11:00 - 16:00 |