laatste tijd regelmatig geweest en het is in balans: vakbekwame bediening, vooral de bedrijfsleider heeft oog voor de klant en persoonlijke aandacht. Een wijnkaart waaraan je herkent dat de sommelier keuzes durft te maken. Kwaliteit in de keuken. Geen heel spannende kaart, precies wat je verwacht van een bistro op nivo. En voor de deur parkeren. Een veilige keus als je voor 50E lekker wil eten zonder al te veel poespas. Chef, pas op met die biefstukken! Wat is dat toch moeilijk, een biefstuk bakken.
vorige week zondag hier gegeten. eten was lekker maar niet heel bijzonder. voor een restaurant dat gelieerd is aan de Hoefslag was mijn verwachting wat hoger. een dame die ons bediende was uiterst vriendelijk en zeer gastvrij. de ober die er rondliep maakte een erg gehaaste indruk en propte onze jassen scheef op een hangertje in de kast. ik ben even terug gegaan om mijn dure jas goed op te hangen. ik vind de ruif wat overeenkomsten met Le Garage hebben, en daar ben ik niet zo'n fan van. zijn beide bistro's op hetzelfde wat achterhaalde jaren 80 concept geinspireerd?
ik ben een echte fan van Carl van Baggem, maar dit kan nog niet overtuigen. Heerlijke eendepoot met zuurkool, iets te opgedirkt garnalen voorgerecht (voor in de bistro). Ik kon het op de kaart ook niet helemaal vinden, de balans is er nog niet, ook niet op de wijnkaart. En dan het interieur, pfff. We blijven alert, ik weet zeker dat het gaat komen, zet hem op!