| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | 12.00-20.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
os 18 maart 2012 | |
Bijzonder slechte service!
kderijke 26 september 2011 | |
Als opbouwende kritiek naar de eigenaren bedoeld: in de afgelopen jaren een aantal keren wezen eten en over het eten in het algemeen geen klachten. Wel over de bediening. Vanavond was het toppunt en tevens voor ons de eerste keer dat we weggelopen zijn uit een restaurant.
Missus T 16 september 2011 | |
we hebben hier met de hele gezin lekker gegeten en voor een gunstig prijs! het was druk maar ze vonden wel een tafel voor ons in de gezellige boven zaal; leuke 'boerderijachtige' sfeer en kleurplaat voor de kleine. de pannenkoeken waren precies groot genoeg en geen van de zes stuks was aangebrand wat ik niet vaak tegenkom :) zeker voor herhaling vatbaar. |
ProefkonijnVoorburg 14 augustus 2011 | |
Lekkere pannekoek, goed van smaak en goed warm. Ondanks drukte een hele snelle en vriendelijke service. Heel prettig! |
Apestaartje1 17 mei 2011 | |
Ik heb heerlijk gegeten in deze pannenkoekboerderij. Mijn pannenkoek was zalig, goed belegd en lekker warm. De bediening was heel vriendelijk, het leken nog scholieren, maar ze deden het super! |
Geef zelf je mening over Pannenkoekenboerderij De Hooiberg