7.6
7.3

1 2 ouder »

Joanne1973 Joanne1973 2 april 2012

Wij wilden iets eten voor een concert en kwamen in Zeta terecht, aangetrokken door de Thaise menukaart. Het personeel is vooral hip en met zichzelf bezig. Gasten worden zoveel mogelijk genegeerd. Wij aten hier voor het eerst en vonden het nogal lang duren voordat onze bestelling opgenomen werd. Toen bleek dat je zelf aan de bar je bestelling door moet geven... Het was prettig geweest als de serveerster, die 2 placemats en wat bestek op onze tafel kwakte, dit even had gemeld. Of als ze even de moeite had genomen om de tafel schoon te maken voordat ze de eerdergenoemde placemats en het bestek neergooide. Het eten is vooral veel en smaakt redelijk. Het is zeker geen reden om hiervoor terug te komen. Je kunt elders in Den Haag beter eten, in een schonere omgeving, met een vriendelijkere bediening. Wij zaten binnen maar omdat de deuren wagenwijd open stonden, was het binnen behoorlijk koud. Zeta wekt de indruk een club van ons-kent-ons te zijn, met vriendjes van het personeel aan de bar, veel gegiechel onderling, gezwaai met handdoeken en gesjouw met kratten. Kortom, de professionaliteit was ver te zoeken. We hebben snel afgerekend en zijn van plan om hier niet meer terug te komen.

enuijten enuijten 14 maart 2012

Ik heb het nu zo'n 20 keer geprobeerd om met klanten, en alleen bij jullie
te lunchen of koffie te drinken.
De bediening is meer bezig met zichzelf en hun directe vriendjes, en maakt er een hobby van om niet te reageren op verzoeken van klanten om iets te bestellen.
Je wordt gewoonweg genegeerd, en het lijkt zelfs dat de bediening er genoegen in schept om de klanten niet op te merken, en een neerbuigende behandeling te geven.
Het is bespottelijk dat je dit bediening noemt. Alles gaat vreselijk traag en met een zuur gezicht.
Voor je bestelling uit de keuken wordt geleverd is je koffie ook koud.
Dit is een eigen clubje van personeel welke op geen enkele, zich met de klanten bezig houdt. Jammerlijk voor de enthousiaste en vakbekwame mensen in de keuken, die heerlijke lunches bereiden, dat het door de handen van jullie bar-personeel moet gaan.
Doe er je voordeel mee en praat met je personeel!

jeffga jeffga 6 november 2011

Gisteravond met twee vrienden gegeten. Viskoekjes vooraf waren heerlijk. Driegerechten op 1 bord smaakte fris en bevatte veel verse groenten. De beef en kip was een beetje te lang gebakken en was droog geworden. Desondanks, voor die prijs, uitstekend gegeten. Leuk om te zien dat de dames in de keuken vele schepjes allerlei ingredienten in de diverse pannetjes doen. Knap om te weten wat waar nog in moet :-) Ik kom er zeker weer. P.s. De buren hebben heerlijke margarita's.

jeroentje55 jeroentje55 7 september 2011

Goed en goedkoop, verder absoluut niets mis mee. Zeker een aanrader als je snel even ergens goed wilt eten en je niet te veel geld wilt uitgeven. Een aanrader.

Proever55661 Proever55661 1 juli 2011

Niet lekker gegeten. Ten eerste moet je (als je in de zomer buiten wilt eten) zelf binnen aan de bar bestellen en gelijk afrekenen. Niet heel erg geslaagd als je met z'n 6en wilt eten en misschien wel meer dan 1 drankje neemt.
Daarnaast is de Pad-Thai ronduit vies. Te veel chili saus uit een flesje. Heeft erg weinig weg van de thaise keuken. De dagschotel was beter maar wel een bijeengeraapt gerecht.

angeladepangela angeladepangela 19 april 2011

Heerlijke Thaise eten en hapjes van de Thaise dames in de keuken in de relaxte omgeving van de Grote Markt en voor een redelijke prijs! Aanrader!

sirious sirious 3 januari 2011

Heerlijk geluncht! Het broodje met abdij kaas en mango chutney is een aanrader! Gezellig personeel!

Dean Dean 24 november 2010

Very good food for a very good price. Friendly service. Nice to see an open kitchen.

maas.mart maas.mart 12 februari 2010

lekkere hap voor weinig geld
eenvoudig eetcafé
zelf drankjes halen aan de bar
wel leuk personeel
en een geweldige ambiance en sfeer
echt een aanrader
en dan naar een concert bij het paard

K4AD K4AD 11 maart 2009

Net lekker en lekker snel gegeten bij Zeta. De dagschotel met 3 kleine gerechtjes en rijst was zeer smaakvol, goed gevarieerd en van fatsoenlijke omvang. Eten en drinken aan de bar bestellen, maar voor die prijs (dagschotel + 3 biertjes voor minder dan 20 euro) gaan we daar niet moeilijk over doen.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Café Zeta