1 2 3 ouder »

Silliebillie78 Silliebillie78 12 november 2011

Linda schaap snapt hem! An is gewoon rustig en relaxt, zonder opsmuk en gedoe en MET lekker eten! Ook nog eens voor een goede prijs. Bediening altijd vriendelijk en charmant. Niet alleen sushi is lekker. Ook de salades en de menu's. An is vaste stek voor een avondje weg en in de afgelopen 7 jaar nog niet teleurgesteld!

rfeiner rfeiner 18 september 2011

Leuk plekje, zeker op het balkon achter als het weer het toelaat. Sfeer is misschien wat saai. Maar met het goede gezelschap is dat snel vergeten. De sushi is top, andere gerechten (nog) niet geprobeerd. Tent waar ik zeker vaker ga terugkomen.

lindaschaap lindaschaap 6 juli 2011

Vaste plek aan het worden. Hoezo ongezellig? Lekker rustig juist. Heerlijke verse sushi, maar vooral de andere Japanse gerechten zijn fantastisch.

lenalena lenalena 2 juli 2011

" heel lekker eten en heel gezelieg "

Dat zei onze dochter van 8. We zijn het met haar eens! Hee aardige bediening. We zeiden breng maar wat lekkers voor ca 70 euro. We kregen heerlijke gerechtjes, onze zoon van tien heeft ook gesmuld. De sushi's waren heerlijk en het ijs (mango, rode bonen en sesamsmaak) ook!

groetjes van lenalena en me famieli

marcel_o marcel_o 19 november 2010

Helemaal geen Nederlandse bediening zoals hieronder staat, eerder Engelstalig. Goede misosoep, matige gefrituurde kipstukjes, lekkere sushi, bijzondere zeewiersalade (rood zeewier?), maar behoorlijk ongezellig. Je kunt het ook Zen noemen. Geen muziek is met maar drie tafeltjes bezet echt heel stil kan ik je vertellen. Gelukkig in goed gezelschap :-)

sanneke griepink sanneke griepink 1 juni 2010

Dit is mijn favoriete restaurant, ik kom er al jaren, nu ook met de kids. Het is altijd smullen, supervers en met liefde bereid. De kaart is uitgebreid, zoadat je altijd iets kan vinden dat nieuw voor je is. Een grote varieteit aan smaken, warm en sushi en sashimi. Ook de salades , met Japanse zeewier, zijn heerlijk. Wist je dat dit restaurant de eerste was die Californian rolls introduceerde ? Zelfs Japanse toeristen zeggen dat dit soort restaurants, waar je eet als bij de Japanse moeder thuis,in Tokyo zeldzaam zijn. Er zijn dan ook vaak Japanse gasten, het schijnt goed aangeschreven te zijn in de Japanse gidsboekjes.
Ik kom er al 14 jaar en al die tijd is de kwaliteit stabiel. Je komt er tot rust na de hektiek van de stad. Een feestje voor je smaakpapillen !

LindaH LindaH 20 augustus 2009

Heerlijke sushi en ijsjes. Vooral buiten op het balkon zit je geweldig, heel sfeervol! Het eten komt niet heel snel, maar hierdoor kan je ook wel weer lekker lang tafelen.

lindavanrens lindavanrens 2 juni 2009

Bij An kun je prima sushi eten. De vis is altijd vers. Het enige (kleine) minpuntje is misschien dat er niet zo heel veel variatie is op het sushi menu. Maar dat kun je prima oplossen door er niet al te vaak te gaan eten. En alle basis sushi is in ieder geval aanwezig.
Een aanrader, ook voor mensen die nog niet vaak sushi gegeten hebben, want het is erg laagdrempelig en er zijn ook genoeg alternatieve (warme) gerechten.

koen koen 21 april 2009

Lekkere sushi, vooral de niet afgezaagde soorten. Aardige, attente bediening, maar compleet onderbezet. Daardoor erg lange wachttijden. Beetje aan de dure kant.

Proever82314 Proever82314 12 oktober 2008

Meerdere malen in dit restaurantje gegeten. Naast het eten dat prima is, een zeer gemoedelijke sfeer waar van alles aanschuift: van bekende nederlander tot student tot rasechte Japanners. In de zomer is het ook erg leuk om buiten op het mini terasje te zitten. Conclusie: hier komen wij zeker nog vaker terug!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Japans Restaurant An