Vlonders over zichzelf

Ontdek het bewaarde geheim van Utrecht Kom tot rust na een dag winkelen of hard werken in Restaurant Brasserie Vlonders, Utrecht. Gelegen aan het prachtige water van Fort de Bilt en 10 minuten verwijderd van het centrum van Utrecht. Vanuit het restaurant kijkt u uit over het terras en op de fortgracht. Vlonders behoort tot het complex van Hotel Mitland maar is toegankelijk voor iedereen.

KeukenFrans, Internationaal, Brasserie & Europees
Lunch
Diner

jordey jordey 7 mei 2012

Zondag 6 mei eerst wezen bowlen met vrienden en aansluitend lekker geborreld en een hapje gegeten in restaurant Vlonders. We hadden een perfecte plek aan het raam met uitzicht over het water. Alle vier gekozen voor het Sunday 3-gangen menu voor slechts € 25,-
Eten was erg goed verzorgd en ook een compliment aan de bediening. Iedereen was ontzettend vriendelijk en ook erg attent.
Absoluut een aanrader voor een gezellige middag/avond uit.

jcjlf jcjlf 1 mei 2012

Het zondagse drie-gangen diner is matig. Voorafjes: de uiensoep is op een tomatensoep basis, de vissalade is O.K. Hoofdgerechten: de kogelbiefstuk is matig, de sausjes komen uit een zakje, de saus bij de vis (harder) werd vies gevonden. Het yoghurt-ijstoetje is lekker, wel confectie, vrees ik.
Maar dan de bediening: verschrikkelijk! Als na de voorgerechten onze glazen leeg zijn, ziet niemand dat. We bestellen bij en als we aan het hoofdgerecht willen beginnen, moeten we op de wijn en het water wachten. Personeel loopt langs, gaat afruimen, wijn blijft weg. Na aandringen worden we kwaad aangekeken en bestraffend toegesproken: "U kunt het wel aan iedereen vragen, maar u zult toch echt even moeten wachten."
Het water mag niet uit de kraan komen, moet per dure fles. Uiteindelijk bij de koffie mag het plotseling wél.
Hier moet hard worden ingegrepen, roep meneer Reimers!

adenbesten adenbesten 24 februari 2012

Afgelopen vrijdag gegeten bij Vlonders. De kwaliteit was prima. Het personeel was erg dienstverlenend. De ligging is echt geweldig, wat een mooie locatie aan het water. Ik kom hier zeker nog een keertje terug om van de natuurlijk ambiance te genieten.

dekruijff dekruijff 17 januari 2012

Begin januari heb ik hier genoten van een heerlijke lunch. Er hangt een hele vriendelijke sfeer. De bediening is uiterst vriendelijk en klantgericht. De locatie is geweldig, vlak bij het Utrechtse centrum genieten van de natuur, bijzondere locatie.

peter1965 peter1965 21 september 2010

Een schitterende locatie, aan het water met uitzicht op het Fort. Aalscholvers, eenden, reigers, een oase van rust.
Wat een mooie plek.
Maar dan het eten: aan de bediening en aankleding ligt het niet, het wordt mooi opgediend en het personeel is aardig en beleefd.
Helaas, dit doet er niet aan af dat de kipsate droog is, het vlees van de stoofpot niet mals, de pasta is een kledderig en smaakloos geheel.
Op zich beperkt het menu zich tot eenvoudige gerechten, waarom lukt het niet om deze goed te bereiden?
Het niveau van de meeste eetcafes ligt beduidend hoger. De teleurstelling is groot, want de plek en de aankleding heeft zoveel potentieel.
Nu kan ik dit restaurant alleen aanraden als leuke plek om wat te gaan drinken.

Geef zelf je mening over Vlonders

LunchDiner
Maandagvan 8:00 tot 22:00