Reserveer nu
Greenfield's over zichzelf

Greenfield's kilometertje van de A1 bij afslag Baarn Noord. Tegenover kasteel Groeneveld en in de buurt van paleis Soestdijk. Lunchkaart + snelle kaart met ook rustige gerechten van de vorige eeuw. Bij een zonnetje kan men ook lekker buiten aan de rosé en Chardonnay. Meeting point met zalen van 2 - 90, huwelijk, brunch, high-tea, diner, buffetten, BBQ...........iedereen is welkom!

KeukenInternationaal & Europees
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

pasen pasen 9 april 2012

Vaak naar tevredenheid gegeten in dit restaurant. Helaas was dat gisterenavond 1e Paasdag niet het geval. Het bedienend personeel was ongeinteresseerd, er moest lang gewacht worden en telkens gevraagd worden of we nog wat te drinken konden krijgen. Bovendien ging men snel over met het herschikken en dekken van de tafels voor de volgende dag, wat ook niet zo gezellig overkwam. Het eten zelf was prima.

studentikoos studentikoos 14 maart 2012

Vanavond erg goed gegeten hier! We werden met open armen ontvangen, bediening was daarna snel en bovendien erg prettig in de omgang. Heerlijk gegeten (bites bij aperitief, erg lekker!), tournedos waren perfect met een heerlijke bernaisesaus erbij en ook mooi gepresenteerd. Verder fijne stoelen en warm ingericht, een mooie sfeer ook dus. Greenfields is absoluut een aanrader, wij komen terug!

Buumke Buumke 6 maart 2012

Dit restaurant was voor ons een teleurstelling.
Op deze maandagavond was de bediening nog niet helemaal wakker.
Het brood wat we vooraf bestelden was smakeloos stokbrood. Niet vers.
De hamburger was prima maar sober. Maar om voor iedere bijlage 2,50 extra te moeten betalen gaat wel wat ver.
De parelhoen was ok maar de risotto die daarbij zat (ik ben daar normaal dol op) leek meer op rijstebrij. Qua smaak en qua uiterlijk. Bovendien was bij de eerste servering de rijst niet gaar. Dus werd de risotto los van het overige eten nageserveerd. Hmm
Toch heerst er een goede sfeer in het restaurant, misschien komen we nog eens een kopje koffie drinken

knipoog knipoog 22 februari 2012

Afgelopen week hier 2 keer gegeten, de vernieuwde inrichting heeft een gezellige uitstraling.
Het speciale Valentijnsmenu was qua prijs/kwaliteitsverhouding erg goed.
Verrassende smaakcombinaties en mooi gepresenteerd op de borden. Een aanrader om dit naast de kaart aan te bieden.
De 2e keer à la carte gegeten en weer genoten.
Vlotte en vriendelijke bediening die zijn gasten kent.
Kortom een restaurant om terug te komen.

Proever54ej Proever54ej 19 februari 2012

Zaterdagavond met z'n vieren gegeten.
Vriendelijke ontvangst bediening matig. Menuekaart werd nonchalant uitgereikt eerst aan de heren. Niet de goed volgorde.. Het bestelde brood werd tegelijk geserveerd met het voorgerecht. Jammer. De carpaccio miste een lekkere dressing. Wel eens beter geweest.
Hoofdgerecht van de verkeerde tafel werd bij ons uitgeserveerd. Na 5 minuten bij ons weggehaald en direct uitgeserveerd aan de tafel waar dit voor bedoeld was. Hoofdgerechten matig van smaak. Biefstukje smakeloos. Kortom tegenvallend. Matige kwaliteit voor veel geld
Kortom een echte tegenvaller. Geen adres om te onthouden.

Geef zelf je mening over Greenfield's

Maandagvan 12:00 tot 21:30
Dinsdagvan 12:00 tot 21:30