Viszooi doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
onnowiersma 10 mei 2012 | |
zeer sfeervol restaurant, super vriendelijk en vakkundig personeel, hier voel je je gelijk thuis, heerlijke originele gerechten met heel goede uitleg welke ingrediënten zijn gebruikt en een prima wijnkaart;
ede 6 mei 2012 | |
Geweldig gegeten!!! Vanaf de heerlijke appetizer marshmallow van krab tot aan de "hilarische" cacao afsluiter. Mooie visgerechten, spontane en gastvrije bediening, heerlijke en bijzondere wijnen zorgden voor een culinaire belevenis. Een absolute aanrader. |
bvu 3 mei 2012 | |
Vanavond voor het eerst in Viszooi gegeten. Samen met echtgenote en dochter. Was fantastisch eten. Oesters vooraf en daarna drie gangen menu. Jonge nieuwe eigenaar met veel ambitie. Ik eet veel in goede restaurants, maar nog twee jaar zo doorgaan en hij heeft een ster. Aanrader! |
Herman61 10 april 2012 | |
Op rustige avond bijzonder lekker viergangen verrassingsmenu gegeten. Wijnarrangement erbij. Bediening zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer goede uitleg over gerechten en bijbehorende wijnen. Enthousiasme van de mensen straalt ervan af, maar wordt zeker niet opdringerig. Gerechten waren creatief, zorgvuldig opgemaakt en erg smaakvol. Enorme aanrader!
WimenMargriet 25 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten (6-gangenmenu, biologische producten) met bijzondere en smaakvolle combinaties. De bediening is zowel deskundig als sympathiek. Gezellige en rustige sfeer in het restaurant, Daar gaan we in de toekomst vaker naar toe! |
voort 11 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten tijdens de restaurantweek. Verrassende smaken en een mooie wijnkaart. De bediening was deskundig en attent. Petje af voor de jonge, creatieve brigade! |
nicolaas1 10 maart 2012 | |
weer eens lekker gegeten
eten1001 10 maart 2012 | |
We hebben hier tijdens de restaurantweek echt heerlijk gegeten, het was onze eerste keer maar zeker niet de laatste. Het menu was met zorg in elkaar gezet en was erg uitgebreid. Heerlijke smaken en een fijne ambiance. De bediening is ook erg kundig en attent en is op gepaste afstand aanwezig. Wij hebben een topavond gehad, een echte aanrader dus! |
maaike123 6 maart 2012 | |
We hebben er vanavond gegeten (dus tijdens de restaurantweek) en het was helaas een grote teleurstelling. Het begin was veelbelovend; de amuze was een marshmallow van garnalen met wasabicreme, erg lekker en creatief. We bestelden een van de goedkoopste wijnen a €40, het was een riesling en ze verzekerden ons dat die droog was maar deze bleek zoet te zijn. Er werd gevraagd of we water erbij wilden maar op de rekening bleek achteraf dat daar wel €5 voor berekend was. De gangen waren zeer droog en ook zeer matig, gezien de overwegend positieve recensies hadden we meer verwacht. Als hoofdgerecht hadden we droge griet met gekookte aardappelblokjes en bietjes erbij. Zeer fantasieloos en als je dan tóch fantasieloos kookt: wat is er mis met knapperige maar zacht gebakken vis in roomboter? We zaten er op de tocht en de tafeltjes stonden te dicht op elkaar. Dat maakte dat we snel weg wilden maar helaas was dat lastig aangezien we erg lang moesten wachten op het nagerecht en vervolgens op de rekening. We hopen dat ze beter kunnen dan dit maar wij komen in ieder geval niet meer terug. |
Hermandad 5 februari 2012 | |
Mmmm veel voor weinig (eten dus). De smaken waren ok, af en toe zelfs goed, maar wel bijvoeding vereist. Een van de amuses was veel te koud (zo uit de koelkast leek het wel). De bediening was vriendelijk en adequaat. Oh ja, en een uur voor sluitingstijd ging de verwarming op nachtstand en dat bij -12 of zo. Nee aan het concept klantenbinding in crisistijd heeft men bij viszooi nog geen boodschap. |
Geef zelf je mening over Viszooi