7.4
7.1

KeukenVegetarisch

pivers pivers 5 april 2012

Er wordt te vaak gestolen. Jassen en tassen zijn gewild doelwit in deze tent. Let goed op je spullen als je hier bent! Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wat het eten betreft, niets bijzonders. Iets wat je in elke krakerstoko wel aantreft. Ga voor een paar euro meer naar de overkant of naar de buren.

Kes Kes 3 juli 2011

Het is een kunstzinnig krakers-cafe en daar moet je tegen kunnen. Maar het is absoluut het beste eten dat je voor zo'n lage prijs in Utrecht kunt krijgen (de drankjes zijn ook heel goedkoop, 50 cent voor een kopje thee!). Het is lekker en gezond en de sfeer is gezellig.

Stimpy13 Stimpy13 11 april 2011

Prima eten voor een klein prijsje, alleen mag het eten wel een stuk pittiger

AlexanderDeGourmet AlexanderDeGourmet 6 november 2010

Op basis van de goede recensies op IENS besloot ik hier ook eens te eten. De inrichting is inderdaad apart door het versleten meubilair en de vloer, maar dat vond ik juist leuk en origineel. De bediening is schaars, een persoon achter de bar en een persoon die bedient, dus het was even wachten tot ik bijvoorbeeld kon afrekenen. Maar ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling. Ik koos voor het voorgerecht met tempeh en als hoofdgerecht de schotel van de dag. De saus en salade waarmee de tempeh werd geserveerd was wel lekker, maar de tempeh zelf smaakte nergens naar. Ik moet voor de zekerheid nog eens een keer een gerecht met tempeh proeven in een toko, maar ik neem aan dat tempeh best lekker kan zijn als het op de juiste manier bereid is. Het hoofdgerecht was aardappelpuree met een tomatensaus en gegratineerde aubergine. De tomatensaus was erg lekker, maar de aardappelpuree was niet lekker en de gegratineerde aubergine was saai. Jammer, ik wilde eigenlijk kiezen voor ‘Redelijk’ uit sympathie voor dit veganistische restaurant, maar ik kan echt niet verder dan ‘Matig’ gaan. Misschien smaken andere gerechten beter en zal ik het restaurant nog eens bezoeken om die te proeven, maar mijn ervaring was negatief. Dat terwijl er naar mijn ervaring heel erg lekkere veganistische gerechten uit de Aziatische keukens komen, wellicht zouden ze beter hun menukaart moeten samenstellen.

lauratejedor lauratejedor 11 april 2010

Superlekker veganistisch gegeten. Prima om met vrienden voor een niet al te hoge prijs een hapje te gaan eten.

Geef zelf je mening over Kitchen Punx ACU