8.0
7.6

KeukenEetcafé & Frans
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

AntonJanssen AntonJanssen 3 december 2011

We hebben laatst heerlijk bij Nick gegeten. Rogier had kalfssucadevlees met truffelsaus op hutspot. Echt om je vingers bij af te likken.

Mdl_xxx Mdl_xxx 24 juli 2011

Erg duur voor de kwaliteit. Als je binnenkomt verwacht je uitstekende service, als je de kaart ziet (prima gerechten) met de daarbij horende prijzen verwacht je uitstekende gerechten. Maar helaas is de realiteit dat het de kwaliteit erg tegenvalt, geen bijzondere smaken (eetcafe niveau). De bediening doet haar best maar kan beter.

Floris_s Floris_s 22 november 2010

De sfeer bij Nick Vollebregt blijft het grootste pluspunt. Het eten is van goede tot zeer goede kwaliteit, de bediening was gezien de drukte niet altijd even attent, maar is zeker vriendelijk en correct. Al met al een prima restaurant. Prijzen zijn typisch Gooisch, eigenlijk net even te hoog dus voor het gebodene, maar dat mag de pret niet drukken.

sasjen sasjen 8 juli 2010

We kwamen laat aan, 22.15, keuken eigenlijk dicht. Maar er zaten nog gasten en de bediening zette ons vriendelijk aan tafel. Goede, snelle bediening. heerlijke oesters, en mijn passie waanzinnige goede boter die bij het brood werd geserveerd. Hoofdgerecht heerlijke vis, die nog even van zijn graadje moest halen, en daar hou ik ook al van. Wijnkaart geen idee, maar de tafelheer was tevreden en die heeft er echt verstand van. En leuk om te weten, de nieuwe eigenaar (mega enthousiaste meneer) kwam ons blij melden dat ze ook een B&B gaan beginnen!

Isa1967 Isa1967 27 mei 2010

Constante kwaliteit in een gezellig eetcafe. Je kunt het wat aan de prijs noemen maar daarvoor krijg je dan ook wel wat. Grootste pluspunt is de volwassen mannelijke bediening! Geen bijdehante meidjes van 20 ;-)
Onzichtbaar en snel zijn ze, dat is heerlijk!

Geef zelf je mening over Nick Vollebregt

Maandagvan 18:00 tot 22:00