Hier afgelopen maandag gegeten en ik was positief verrast. We hadden het pre-kerst menu en dat was erg goed. Alle gerechten waren heerlijk en hadden allemaal wel een bijzondere touch. Het is ook net wat specialer met een lekker tussengerechtje van het huis tussendoor en een paar keer een warm broodje tijdens het wachten. Ook de wijnkeuze is hier prima in orde. Al met al een hele fijne ervaring.
Heerlijk gegeten. Vriendinlief herinnerde zich van een eerder bezoek de Tournedos. We bestelden er allebei 1, kaas na en een lekker broodje vooraf. Welnu, het was geweldig. Zeer attent personeel (er werd na de eerste hap tournedos gevraagd of de bereiding naar wens was, prima!) garnituren waren ook goed (had ietsje uitgebreider gemogen) maar het gaat uiteindelijk om de smaak en die was geweldig. Mooie avond, lekker gegeten. Vroom is geen eetcafe om 'zo even een hap te gaan eten', je bent -zeker voor 3 à 4 gangen- serieus geld kwijt, maar t is het waard. Fijn gegeten!
Wij komen regelmatig eten bij Vroom en elke keer genieten we weer van de heerlijke gerechten. De kaart wisselt regelmatig wat het verrassend houdt en de bediening is altijd in voor een gezellig praatje!
Samen met mijn partner heb ik hier laatst heerlijk gelunched. Het broodje was ruim belegd met heerlijke verse ingredienten. Bediening was ook prima, we hoefden nooit lang te wachten. Je kan met dit weer ook prima buiten zitten op het gezellige terras.
Wij hebben weer heerlijk gegeten bij Vroom. Het menu is altijd verrassend en alles is mogelijk. De bediening zeer attent en vriendelijk. Lekker asperges in het menu gegeten. Ook zeer fijn dat er een ruime keus aan open wijnen is en goed advies van bijpassende wijnen bij de gerechten! Wij blijven komen!