Een erg gezellig restaurant.
Het is eigenlijk een klein Italiaans winkeltje met achterin een restaurant. Ze maken erg lekker eten met verse producten.
Je kunt er niet à la carte eten, maar dat is ook juist het mooie van deze zaak: de kok maakt iets lekkers klaar en jij geniet (uiteraard kun je aangeven als je iets niet lust).
Wel jammer dat het nooit echt druk is. Wij zaten er met nog twee andere stellen. Waarom het minder bekend is... geen idee.
Na een keer of 5 weet ik dat dit zeker niet de laatste keer is dat we hier hebben gegeten.
Geen keuzestress met menukaarten, altijd een heerlijk 4 gangenmenu, lekkere wijnen en een gezellige sfeer, alles met liefde voor het vak verzorgd.
Paul van der Linden.
Goed gevarieerd drie-gangen verrassingsmenu met veel pure producten en weinig poespas = echt Italiaans. Daarbij ook nog een heerlijke huiswijn. Jammer alleen van het brood, leek wel een week oud. Toen ik daar na het betalen rustig en vriendelijke feedback op gaf werd daar nogal arrogant op gereageerd. Daarnaast vind ik de prijs/kwaliteit verhouding aan de dure kant, maar dat is niet ongewoon voor Bussum.