1 2 3 4 ouder »

Verice Verice 3 oktober 2011

Hier pas met een groot gezelschap geweest. De wijn was echt niet super. Er werd gevraagd om witte zoete wijn, die was niet zoet. Roseetje kon er mee door. Het eten, zalm en sate waren onwijs lekkker, de spare ribs iets droog. Maar de sate is een echt aanrader en wat een heerlijke pindasaus! Verder mooie tent met al die boeddahs en heerlijke zitjes.

mandy70 mandy70 2 augustus 2011

Wij zijn op 5 juli j.l. hier geweest en het zit me nog steeds hoog. Omdat ik het heel jammer vind dat dit restaurant zo ongeorganiseerd is en best leuk eruit ziet!!! Personeel onderling conflicten. Hoogstwaarschijnlijk hierdoor een anderhalf uur op het eten moeten wachten! Tevens bij diverse meldingen werd er niet goed gehandeld of terugkoppeling gegeven! Wij waren met 4 volwassenen en 4 kinderen. Het eten werd na lange tijd uiteindelijk uitgeserveerd en ook nog zonder friet, patat en/of rijst. Dit kwam pas nadat de kinderen het vlees/vis al op hadden. Conclusie geen korting of tegemoetkoming! Sterker nog er stond nog meer op de bon dan wij moesten afrekenen. Echt slecht!! Omdat wij extra melding hierover maakten was de excuses dat het allemaal aan een ander lag. Hier gaan wij nooit meer eten!! Sterker dit kost je geld als restaurant. Echt Jammer!!!

debsta debsta 18 september 2010

Wij hebben via de groupon actie een keer gebruik gemaakt om bij Peukie te gaan eten. Ik kan eerlijk zeggen, het vlees was goed. Verder was het om te huilen. Aardappeltjes vet, groenten te gaar..nee..dit was zijn geld zeker niet waard. En dan de overige prijzen die niet normaal meer zijn. Zo gaat Peukie zich uit de markt prijzen. Meerdere kennissen geweest daar en komen niet meer terug. Een fles prosecco die 21 euro kost en in de groothandel 2,35... Dat is toch niet normaal meer. Een fles baccardi voor 140 euro en bij de slijterij 16 euro..Het verschil is gewoon abnormaal groot en er wordt daar gretig misbruik gemaakt van de positie waar ze zitten. De naam steakhouse hoort zeker niet bij de naam Peukie. Wijn geschonken tot de knik van het glas en voor een schrikbarende prijs. Dan maar een colaatje.. ook niet normaal duur...voor ons niet voor herhaling vatbaar.

marjan53 marjan53 7 september 2010

Vanavond bij Peukie gegeten. De vorige beoordelingen verbazen mij. Wij hadden een bon via internet gekocht, hadden er eigenlijk niet veel van verwacht maar het was echt heerlijk. Het voorgerecht was toast met paling, het was een flinke snee geroosterd brood rijkelijk belegd met paling en daaronder heerlijke verse groenten zoals drie soorten paprika's, komkommer, ei en nog heel veel andere frissigheid. Het hoofdgerecht was een entrecote met een heerlijke saus, daarbij krieltjes en witlof met kaas, smaakte voortreffelijk. Nagerecht koffie of thee. De wijn was niet echt goedkoop maar de serveerster had er verstand van, ik bestelde een droge witte wijn en kon kiezen uit twee soorten, de ene was wat droger dan de andere. De serveerster was erg vriendelijk. We konden daarna nog heerlijk in de hoek bij het gezellige haardvuur zitten want het was buiten te koud. Het ziet er binnen erg gezellig uit, niet te geloven dat dit ieder jaar weer afgebroken en opgebouwd wordt. Wij gaan daar zeker nog eens terug.

thecompass thecompass 26 juli 2010

Ten eerst hebben ze GEEN zoeten witten wijn in huis dit terwijl ik denk als je aan het strand zit lekker verkoelen maar niet dus! daar na hadden we brood met de tapenades en arjolie, hoofdgerecht een mix gril, wat me opviel was dat het bestond uit sparips en 2 keer kip. kreeg een heel groot brood zonder tapenades en een bakje arjolie! dat was natuurlijk zo op, dus bestelen er nog 2 extra. dit kwam bijna gelijk met het hoofdgerecht! hebben naar de arjolie wel 3 keer moet vragen: komt er zo aan, mijn colega zou dat doen! ze was het vergeten wand ze keek ons aan en ze zij zacht: sh*t vergeten! dit is toch niet normaal. eten was er de sparips was heer lijk maar dat was ook alles de kip was droog en de aardappeltjes waar gewoon taai. daar in tegen was de broccoli heerlijk met dat sausje. wil wel even een compliment geven aan de damden die ons de drankje bracht was echt leuk en gezellig! ik zeur niet gouw en klagen al heel maal niet maar dit kan gewoon niet! ik ga hier nooit meer heen en raad het ook af

Peterjenne Peterjenne 4 juli 2010

Drama! het enige voordeel is dat je heerlijk op die ronde zachte banken kan liggen. Verder slecht personeel, is meer bezig met mooi zijn dan werken. Eten 27,50 voor een ossehaas!? het leek wel een droog stuk biefstuk met 4 aardappeltjes en een standaard sausje. wat een slechte zaak.

anoukr anoukr 14 april 2010

Wat een slechte bediening! Voordat we naar de voorstelling van Mary Poppins zouden gaan, wilden we hier een hapje gaan eten. We waren met 4 personen, en hadden (logisch..) 4 drankjes besteld. Dat was blijkbaar een moeilijke bestelling, want het 4e drankje werd uiteindelijk pas na 3x (!) gevraagd te hebben geserveerd. Toen we wat te eten wilden bestellen, kon/mocht de een geen bestelling opnemen, een ander negeerde ons, en weer een ander zou 'zo' bij ons komen. Na een half uur gewacht te hebben zijn we weggegaan (wel netjes voor de drankjes betaald) en hebben we gegeten bij Danielz, waar we zeer goed geholpen werden en heerlijk gegeten hebben!

D-Wolf D-Wolf 25 augustus 2009

Op zaterdag 22 aug geweest. Bier en bitterballen besteld. Na 20 min kwamen de bitterballen maar hadden we nog steeds geen bier. Na 2 keer vragen en een snauw: ja het komt eraan, eindelijk gekregen. 2e rondje was nog erger. Weer bier en bittergarnituur besteld. Na 30 min en veel vragen kwam de ober melden dat was vergeten om het bittergarnituur aan de keuken door te geven. Het was nu 18.10 en helaas stopt de keuken om 18.00 met het maken van bitterballen. Dus het was zijn fout maar het was toch veels te veel moeite om dit alsnog te maken. Ja stel je voor dat je wat extra's doet voor je klanten. We zijn hier dan ook niet blijven eten. Hiervoor zijn we naar Sol Beach gegaan. En dat is wel een echte aanrader!

proever38 proever38 17 augustus 2009

Op een drukke warme dag zijn wij bij Peukie gaan eten en de service was werkelijk geweldig. We verbaasden ons over de snelle bediening en hoe gesmeerd dat ging. De gerechten waren overheerlijk en we wilden alles wel proeven. Natuurlijk betaal je voor het uitzicht op strand en zee, dat weet je, als je dat niet wilt dan moet je ergens anders gaan eten, kom op zeg. Maar met deze gedachte in het achterhoofd en een geweldig tevreden gevoel hebben wij het restaurant verlaten. Vooral het meisje dat ons bediende (donkerkleurig en ontzettend lief) heeft onze harten gestolen. (En ook die ene leuke bediende die onze drankjes kwamen brengen).
Wij hebben ons wel geergerd, en daarbij ook vermaakt met de klanten die zeiken (sorry voor het woord, maar ik kan niet anders) over de gerechten of het weer (wind en zon) als je tien minuten wacht is het eten inderdaad koud! (dat was echt de ergste)

Peukie, wij hebben een geweldig, lekker, ontspannen etentje gehad.

rsa rsa 5 juni 2009

Vorige week hier gegeten na uitgebreid "gelounched" te hebben.
Te weinig bedienend personeel, wel erg vriendelijk en attent, erg lang moeten wachten op de bestelde maaltijden. De kwalitiet was redelijk, niet echt goed, kwantiteit wel, een overdaad aan vlees en bijgerechten, relatief duur voor het gebodene.
Toch een matig omdat er met relatief kleine ingrepen op een simpele manier een beter, sneller gepresenteerd gerecht geserveerd kan worden. Beperk de porties enigzins en de prijs kan ook iets naar beneden.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Peukie Beachclub