Na de wisseling van eigenaar is dit restaurant echt achteruit gegaan. Er wordt geen groente of aardappel bij het hoofdgerecht geserveerd. Je krijgt een heel groot bord (waarvoor alles opzij moet) met een veel te klein stuk vlees met een theelepel groente/garnering....De saus op het bord stelt niks voor, een vage streep of echt precies(!) 3 telbare minidruppeltjes. Dit moet dan culinair voorstellen...en alles lijkt al heel lang van te voren klaargemaakt ... of uit de vriezer . Obers zijn wel beleefd en je krijg allemaal hapjes voor en na van het huis... Een hele poppenkast qua bediening en service die het echte diner moet opkrikken..
Onder de Linde is een prachtig restaurant waar je heerlijk kan genieten van verschillende culinaire hoogtepunten. Alles wordt eigenhandig gemaakt met veel liefde en dit is terug te vinden in de smaak en opmaak van de borden. Ook vind ik de bediening erg professioneel en vooral aardig en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar !
Gisteren een heerlijke avond gehad op een schitterende locatie. Naast de open haard heerlijk genoten van mooie gerechten die met liefde zijn klaargemaakt Elk gerecht was een plaatje om te zien maar ook goed op elkaar afgestemd. Bediening die het je echt naar je zin wil maken en hierdoor voel je je echt thuis.
Voor herhaling vatbaar!
Een werkelijk mooie en gezellige avond genoten,het is werkelijk onbegrijpelijk dat niet alle tafels bezet waren.
De prijs/kwaliteit verhouding is hier echt heel ver te zoeken,in het voordeel van ons!!!
Graag tot snel.
We zijn hier nu twee keer geweest en beide keren was het eten prima. Ook de bediening is heel attent en vriendelijk. Zowel het Onder de Linde menu als de a la carte gerechten waren uit de kunst. De kok ziet de groente als garnituur, mag van ons wel een prominentere plaats krijgen. Ons werd uitgelegd dat we daar de volgende keer gewoon om kunnen vragen.