6.2
7.1

KeukenEetcafé
Openingstijden12.00-22.00

ManonZeist ManonZeist 25 februari 2012

Ik begrijp niets van de reacties hieronder. Mijn man en ik eten hier ca. 2-4x per maand. Tegen hele redelijke prijzen eet je hier erg lekkere en creatieve gerechten. De kaart wisselt iedere maand en er staan altijd weer verrassende dingen op.
De bediening is supersnel en je zit er erg relaxed. Vlak voordat een film begint kan het inderdaad druk zijn.

Mark1970 Mark1970 1 december 2011

Ik en mijn vriendin komen al jaren bij het theatercafé. Even snel een hapje voor de film (razendrondje is een aanrader 14,50 voor een dagelijks wisselend gerecht met een wijntje en een kop koffie) of gewoon voor een gezellig avondje uit. Mensen plaatsen snel een slechte reactie over een restaurant of café maar vergeten vaak ook de positieve ervaringen met anderen te delen. Wij komen gemiddeld 2 keer per maand eten en mijn vriendin is vegetarisch. Vaak krijgt zij een salade voor geschoteld bij een restaurant maar altijd als ze vraagt of de chef iets creatiefs kan doen bij Figi is dit nooit een probleem. En doorgaans is ze aangenaam verrast met de variatie en creativiteit van de koks. De bediening is enthousiast, hulpvaardig en bereid net dat beetje extra voor je te doen. In mijn boekje krijgt het theatercafe een dikke plus!

wpk wpk 29 november 2011

Zo zo'n zaak nog lang bestaan.
Diner. Hoe durven ze het te maken. Het aanspreken van de bediening is bijna een persoonlijke belediging. Zelfs als er bijna niemand is zien ze je niet zitten. Met klachten wordt niets gedaan. Dan het eten: waarschijnlijk hebben ze een vergaarbak waar alle gerechten uit gereserveerd worden.
Ontbijt. Zeker niet beter. Zou het verder maar links laten liggen.

hboezelijn hboezelijn 3 november 2011

Sorry mensen maar de kok en het bedienend personeel van dit theatercafé moeten nodig eens op cursus! Dit theatercafé kunt u maar beter overslaan!

liesbeth liesbeth 22 december 2010

Helemaal eens met de vorige 2 meningen. Vlak en smakeloos! En wat super-irritant is, is de constante stroom van bioscoopgangers die het theater-cafe als short-cut naar de bioscoop gebruiken, waardoor je de hele tijd bij een klapperende deur en in de tocht zit.

Geef zelf je mening over theatercafé Figi