leendert 10 mei 2012 | |
Eigenlijk zou je hier alleen de pulpo moeten eten, waanzinnig lekker. De vitello mist zout. Verder vriendelijke en oplettende bediening. |
basilico 26 april 2012 | |
Vaker hier geweest, maar deze keer was het een tegenvaller. Pizzabodem op veel plekken verbrand. Verder wel lekker. Je proeft wel de eerlijkheid van de ingrediënten. Dat neem je dan voor lief. De wijn van mijn gezelschap is ook al niet OK. Dan maar af eten en weggaan. De teleurstelling zit 'm het meest in het personeel. Ongeïnteresseerd en niet klantvriendelijk. Dit kan zeker beter! |
laurian 25 april 2012 | |
Goede plek! Zij begrijpen de eenvoud van de italiaanse keuken en zorgen voor een constante kwaliteit. Bediening is ook altijd prettig. |
Xander1966 10 april 2012 | |
Het eten is altijd prima en de wijn is lekker. Maar o wat zit je hier gezellig. Er is altijd leven en de bediening goed en gezellig. Al enkele jaren een topper! |
Zippo 15 maart 2012 | |
Dit is jaren onze favoriete pizzeria geweest. Origineel, goede kok, leuke bediening, betaalbaar. Alleen de wijnen wat aan de prijs voor de kwaliteit.
michel6 7 maart 2012 | |
Laast voor het eerst geweest na de vele goede verhalen. Betaalbaar, dat ten eerste. En de kwaliteit is ook goed. Een voorgerecht genomen en daarna een Pizza. Buik vol, bediening ook oke! |
ceamc 3 maart 2012 | |
heel lekker niks op aan te merken
sailor 25 februari 2012 | |
Mijn mening hangt ergens tussen goed en uitstekend in. De bediening is leuk, vriendelijk, attent, vol kennis en charmant. De gerechten zijn dik in orde en zo ook de presentatie. De wisselende dag specialiteiten zijn voor mij de reden om wekelijks terug te komen. De gerechten van de kaart zijn fantastich maar als vaste bezoeker wil je wel eens iets anders. Toch mooi dat je in zo een goed loppend restaurant altijd dik tevreden de deur uit loopt! Tot volgende week! |
frans010 24 februari 2012 | |
Ok je kan er niet reserveren (hoe erg is dat) en alleen terecht voor Pizza en wat voorgerechten, maar......... de bediening is geweldig, attent en vriendelijk en heeft verstand van zaken. Het eten is geweldig hier maken ze echt pizza zoals het hoort.
wietzemiedema 16 februari 2012 | |
Verse producten en een pizza van goede kwaliteit. Lekkere wijn gedronken. Het bezoek had een goed verdiend met vrolijker en geinteresseerder personeel. |
Geef zelf je mening over La Pizza