Soms heb je gewoon even behoefte aan ‘betaalbare en goede pizza's’. ‘Anders dan de naam van dit restaurant doet vermoeden doen de andere gerechten hier niet voor onder.’ De pizza's zijn voor sommigen ‘wat aan de kleine kant‘, maar daardoor kan je er dan wel weer een voor- of nagerecht bij bestellen. Let op dat je hier ‘niet kan reserveren’ en ‘als je na zes uur 's avonds binnenkomt moet je vaak een tijdje wachten’. Gelukkig wordt dat kundig opgelost door je ‘een glas prosecco’ in de hand te drukken! Viva Italia!
Voor de lekkerste pizza van Rotterdam, moet je zeker naar La Pizza! Mensen staan vaak al met velen voor de deur te wachten tot het open gaat (lees: ik ook ;-) ). Maar dat is het waard. Naast pizza hebben ze ook heerlijke pasta's. De profiteroles met chocola (dessert) is zeker aan te raden voor chocoladeliefhebbers! Gezellige sfeer, bediening is vriendelijk maar niet altijd even snel. Prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed!
Zorg dat je boven in de zaak terecht komt: beneden zit je in een bedompte galmkelder. (Om een uur of half 10 zitten er ook alleen nog maar boven in de zaak gasten, veelzeggend). Mijn eten was acceptabel, maar mijn tafelgenote was helemaal niet tevreden met haar kleine pizza.
Bediening was een supersociale studente, ze bracht een gezellige sfeer mee, maar ze had een te groot deel van de zaak om te bedienen, om je op te merken als je wat drinken wilde bestellen.
Misschien dat ik La Pizza nog eens een try geef, maar dan wel boven-in-de-zaak. En anders lekker op zoek naar een echt goed Italiaans restaurant in Rotterdam! Ik heb het nog (steeds) niet gevonden!
Al meerdere keren gegeten. Heerlijk Italiaans brood met olijfolie op tafel. Uitstekende Italiaanse voorgerechten en pizza's (ook klein formaat te bestellen). De prijs-kwaliteitverhouding is absoluut op peil. De kwaliteit van de bediening wisselt ontzettend. Over het algemeen vriendelijk. Zeer gezellige inrichting met 3 overzichtelijke etages. Echt een aanrader! Reserveren niet mogelijk.
Lekkerste pizza's van R'dam! Ook de Vongole met knoflook zijn mijn lievelings. Leuke sfeer, bij binnenkomst kan je onder het genot van een wijntje even wachten op een tafeltje. Leuk personeel en altijd druk! Prijs-kwaliteit is ook goed. Zeker even naartoe zou ik zeggen.