| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Roli 8 februari 2012 | |
Wij hebben hier gegeten met een groupon: in 5 rondes bestellen van een speciale kaart, maximaal 5 gerechten per persoon per ronde. Wij waren aangenaam verrast door de bediening en de kwaliteit van het eten. Ondanks dat het restaurant vol zat werden alle gerechten snel geserveerd. Er was ruim voldoende keuze en het eten was erg goed. Ik was hier nooit eerder geweest, het ziet er van buiten niet bijzonder uit. Maar don't judge a book by it's cover. Dit is een prima Chinees met bijzonder vriendelijke bediening. |
iovanni 10 december 2011 | |
Eten gewoon lekker maar niks bijzonders, bediening zeer plezierig & persoonlijk. |
rood 26 maart 2010 | |
Een van mijn favoriete restaurants! Snelle en vooral ook vriendelijke bediening. Prima eten voor een meer dan redelijke prijs. Prettige sfeer. Een aanrader voor iedereen! |
dwnw 15 december 2009 | |
Zeer gastvrije ontvangst. Menu du chef besteld en daar werkelijk prima van gegeten. Smaakvolle diversiteiten. Alle lof. Eigenaar kwam aan tafel informeren en uitleg geven. Zeer goede ervaring. |
evelineklingers 31 oktober 2009 | |
Dit restaurant is de beste en gezelligste Chinees uit Leiden. Ik kom er al zo'n 20 jaar en altijd word ik vriendelijke opgevangen door de gastvrouw. Elke keer wordt ik opnieuw verrast door de heerlijke specialiteiten van de kok. |
Geef zelf je mening over Nieuw China