1 2 ouder »

Jelle23 Jelle23 1 maart 2012

Prima prijs kwaliteit verhouding. Ik ben al jaren vaste klant en kom hier met enige regelmaat voor een pizza of een pasta.
Niet meer of minder dan je ervan kan verwachten. Naar mijn idee is er niet veel dat kan misgaan met een pizza of pasta. Dessert is huisgemaakt, overheerlijke tiramisu. Inderdaad ook wel wat toeristen maar dat is te verwachten midden in het centrum. Er zijn altijd mensen die verwachten voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten. Absoluut een aanrader. Met vriendelijke groet, Jelle.

Bastiaan_R Bastiaan_R 23 november 2011

Als voorgerecht salami met olijven, allebei van de goedkoopste soort, ik zou het niet eens aan mijn hond geven. Voor de pizza lijkt ook de goedkoopste kaas te zijn gebruikt, smakeloos gewoon en valt heel erg zwaar op de maag. De bediening vond ik erg ongeinteresseerd en onvriendelijk. Toppunt was toen ik 3 meisjes zag die alledrie apart wilden afrekenen en de eigenaar zei dat dat niet mogelijk was. Ze hebben een kwartier staan wachten en blijven proberen of ze toch apart af mochten rekenen en kregen almaar te horen dat dat niet mogelijk was met het pinapparaat. Pas toen ze wegliepen werden ze met een ruk aan hun armen teruggehaald en toen kon het ineens wel! De meisjes werden daarbij nog toegeschreeuwd ook, ik heb nog nooit zo'n belachelijke vertoning gezien!
Ik ga hier nooit meer naartoe!

Annelivandoorn Annelivandoorn 16 september 2011

Lekkere calzone pizza gegeten hier. Weinig sfeer in het restaurant. Zou er niet met z'n tweeën gaan eten, maar voor een grote groep is het goed genoeg.

pierre25 pierre25 18 augustus 2011

Eigenlijk een schande dat dit soort slechte zaken langer dan een jaar kunnen bestaan terwijl er heel veel restaurants zijn die heerlijke gerechten op tafel zetten en het toch niet redden omdat ze nu eenmaal niet in een door toeristen geteisterd deel van de stad zitten. De kwaliteit van het eten was slecht, de bediening onvriendelijk, een vreetschuur kortom. Nadat een ventilator werd aangezet dwarrelde een pluk stof ter grootte van een pingpongbal recht de pul fanta van mijn disgenoot in. Nadat we de ober hierop attent hadden gemaakt, keek deze schielijk naar boven en verving het drankje meteen. Klaarblijkelijk gebeurd dit wel vaker hier. Ik zou de smaakpolitie erop af sturen

theo55 theo55 18 juli 2011

Slechter kan niet !!!!

Afgelopen zaterdag met vier vrienden. De bediening was er erg onbeschoft.Heel erg lang op ons eten moeten wachten, daarna had het personeel helemaal geen oog meer voor ons. Na anderhalf uur hadden we (ondanks 3x vragen bij het personeel) nog steeds geen eten, terwijl de mensen naast ons (die later binnen waren gekomen) hun hoofdgerecht en toetje al...

proever8965 proever8965 11 april 2010

Enige positieve puntje hier is de prijs, die is voor deze buurt alleszins redelijk. Van de twee pizzas was er echter een superklef en vet en de ander bestand uit een pizzabodem met een kwak pastasaus erop. Helft laten staan en dan nog wordt er gevraagd of het goed was en schouderophalend gereagerd als het antwoord ontkennend is.

Viel ons op dan italiaanse klanten een veel betere behandeling ten deel viel als de rest van de gasten

albertss albertss 5 april 2010

Typische toeristenplek maar gunstig geprijsd (op de drank na).

tuned tuned 7 maart 2010

Bediening onge?nteresseerd. Ober liep steeds tegen ons tafeltje op zonder verontschuldiging,het was ook behoorlijk vol gepropt met tafels. Bestek werd met papieren servetje op tafel gekwakt. Gerechten kwamen niet tegelijk,zat veel te veel tijd tussen. Alleen salade was echt lekker. Aubergine gerecht redelijk,beetje flauw. Broodjes klef.
Niet echt een aanrader dus.

sunblock sunblock 14 januari 2010

Vorige maand hier gegeten. Het was volle bak, maar een goed restaurant moet dat aankunnen. Tijdens het wachten al een hoop zuchtend en gestresst personeel voorbij zien rennen... Na een uur nog geen pizza op onze tafel... Na vragen kwamen ze dan eindelijk (waarschijnlijk waren we gewoon vergeten): zonder enig excuus/ woord voor onze neus gekwakt, de mijne aan een kant pikzwart verbrand. Okee, nu de messen nog. na 3x vragen en 1x boos te moeten worden kregen we dan onze messen, zodat we ein-de-lijk konden eten. Voor mij hier geen herhaling meer.

Alper Cayhan Alper Cayhan 27 november 2009

Pizza's slecht op smaak, afgemaakt met ordinaire pizza-kruiden. Toiletten zijn niet om aan te zien! Smaakpolitie / VWA... help!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over La Traviata