| Keuken | Fast food |
| Minimum menuprijs | €2.75 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 10.30-18.30, do tot 20.30, zo tot 19.30, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
pibo 12 januari 2012 | |
Een heerlijke puntzak met frites en "saus ", verslavend en gewoon lekker na een dagje shoppen ! En als je dan een tijdje in de rij hebt gestaan smaakt het nog lekkerder! " |
Ukse 4 december 2011 | |
Loop de rij eens voorbij en ga achter in de zaak eens van de kaart bestellen. Niet veel duurder dan vooraan bestellen en je kunt er gezellig zitten. Wij hebben er prima gegeten voor een nog leukere prijs! |
Marijke Ederveen 28 april 2011 | |
Waarom staat hier zo'n enorme rij? Waarschijnlijk doordat iedereen hetzelfde denkt als ik: als er zo'n rij staat, moet het wel byzonder zijn. Nou niet dus. Veel kleine, harde stukjes in de friet, mayonaise die wel slasaus lijkt en geen zout erop. Kortom: hele matige frieten voor een best wel hoge prijs. |
kokkel 3 oktober 2009 | |
De Mythe van Maastricht. Wordt goed in stand gehouden, door de diverse tijdschriften over dagjes uit etc. Een rij voor de deur kun je als zaak echter gemakkelijk creƩren, gewoon een smalle ingang maken, waar de mensen naar buiten en binnen moeten. Iedereen die (als toerist) naar maastricht gaat, "moet" hier zogenaamd zijn geweest. De friet is helaas veel te vettig (oud vet toen ik er was), volgens mij worden ze ook nog eens op te lage temperatuur afgebakken. De mayo/fritessaus is aangelengd. Bediening onsmakelijk. Mensen worden schijnbaar graag voor de gek gehouden. Kuddedenken. |
AM88 13 maart 2007 | |
Ik kom hier voor een lekker vettige puntzak, zoals alleen Reitz ze kan maken. De bediening kan me daarbij niets schelen, maak me meer zorgen over de calorieen die ik binnenkrijg. |
Geef zelf je mening over Friture-Restaurant Reitz