De salades kip en tonijn zijn echt aan de karige kant, en weinig verrassend en saai qua smaak. Broodjes heb ik nog niet geproefd maar zien er goed uit. Carrot Cake is heerlijk hier.
Heel leuk adresje om op zondag te gaan brunchen. Gezellig druk, typisch Amsterdams. Bijzonder vriendelijke bediening. Salades zijn lekker, niet heel bijzonder (beetje jammer van te zoete dressing), chocolade taart een aanrader. Scrambled eggs goed. Kortom leuk om te doen en bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten.
Wat een fijn tentje! Lekkere broodjes, taart en goeie koffie op een zonnig, rustig hoekje. Zomeravonden nu ook open, met borrelhapjes en zon tot een uur of 8. Divers buurtpubliek en vriendelijk personeel, een aanrader dit.
perfecte lunchroom, een van de weinige plekken waar je voor een redelijk bedrag uitstekende broodjes, soep en vooral niet te vergeten lekkere taarten krijgt. mooi koffieapparaat en nog voornamer lekkere koffie.tot mijn grote vreugde, nu ook 's avonds open ,lekkere hapjes,lekkere wijn en bier van de tap. voorkomende,adequate prettige bediening aanrader!!!
Wij lunchten hier vrijdag en waren verrast door de ruime kaart. Er was veel keus uit allerlei lekkere sandwiches (wij namen een zalm met wasabimayonaiseen en de warme brie met walnoot. Het bruine brood was werkelijk uitstekend, goed belegd, de wasabimayonaise net lekker pittig en de brie goed gesmolten met veel noten. Alles ruim voldoende!).
Het was behoorlijk druk en vol om deze tijd, maar door de prettige bediening en de toch korte wachttijd was dat geen probleem. Aanrader voor een lekkere lunch, maar gezien het aantal bezoekers is dat al bekend in de buurt!