7.9
7.8

KeukenEetcafé, Mediterraan, Mexicaans & Spaans

Blaadjesla Blaadjesla 6 maart 2012

Gezzelig plekje en aardige tapas.
Leuk voor tussendoor.
Niet bijzonder maar leuke plek in de amersfoortse binnenstad.
Als je zomaar even ergens wilt eten dan is dit wel een aanrader, maar voor iets chiquers moet je niet hier zijn.

Tjardan Tjardan 10 januari 2012

Mijn vriendin en ik vinden het altijd een feest om hier te komen. De menu's zijn goed gevarieerd en de gerechten zijn met zorg opgemaakt en gecombineerd. Menu's zijn goedkoop maar losse gerechten vrij aan de prijs. Je kunt deze natuurlijk ook bij een menu bijbestellen mocht je iets in het menu missen.

Alle sausen worden zelf gemaakt en dat is te merken! De wijnen zijn, terecht, de trots van Cafe Tappa. Brood vooraf is zacht en warm. Ook het nacho's tussengerecht heb ik thuis lang niet zo goed kunnen maken als hier. Bediening is gezellig en weten waar ze over praten. Dat zelfs op maandagavond de zaak bijna vol zit en er met een man sterk prima bedient wordt geeft aan dat de keuken en personeel uitstekend op elkaar is ingespeeld.

Nu snel weer een gelegenheid bedenken om een bezoek aan dit prima restaurant te verantwoorden ;)

basb basb 30 december 2011

Een prima restaurant gesitueerd aan de rand van het centrum. Een combinatie van cafe en restaurant met de nadruk op het laatste. Lekkere Spaanse hapjes en ook grotere gerechten staan op de kaart. Ondanks de drukte gaat het allemaal redelijk snel.

fred123456789 fred123456789 17 september 2011

We hebben er met twee jongens van 13 gegeten die vaak dingen niet zo lekker vinden. Vanavond hebben ze -net als wij- gesmuld van het heerlijke eten.

furby furby 7 november 2010

Heel gezellige tapasbar met super gezellige bediening. Genoeg keuze, lekker gerechtjes en vooral een super sfeer. Ik kom hier regelmatig en blijf dat ook zeker doen. Heb ook veel andere tapas barretjes geprobeerd in Amersfoort en andere steden, maar dit blijft toch de topper.

Geef zelf je mening over Café Tappa

Maandagvan 17:00 tot 22:00