6.8
7.1

KeukenFrans
Openingstijden12.00-16.00, 18.00-21.30

franck franck franck franck 2 februari 2012

Prima sfeer, prima eten en gewoon goed, leuk dat er allerlei bijzondere wijnen per glas zijn. Eten prima klaargemaakt en goede prijs kwaliteitsverhouding. Lekker rustig, qua ambiance.

eidur eidur 27 augustus 2011

Lekker eten voor een prima prijs!

Karel123 Karel123 21 juli 2011

Op de ene dag dat er veel zon was in deze maand hier heen geweest. (Vanwege het weer?) heel druk op het terras. Erg gezellig, alhoewel er wel een (gooise?) sfeer hangt. Veel mensen met zonnebril en een bepaalde houding. Ik kom niet van deze buurt, maar vind het toch wel leuk het te hebben meegemaakt. Bediening heeft het best druk, maar blijft gecontreerd en vriendelijk. Voor een praatje is er echter niet veel tijd. Eten is prima en niet van eetcafe kwalieit maar zoals het hoort in een restaurant. Ik zit te twijfelen tussen goed en uitstekend..

evdb evdb 7 mei 2010

We hebben hier prima gegeten met een groep. Het eten zag er erg goed uit en was ook echt lekker. Goede prijs-kwaliteitverhouding. De sfeer in het restaurant was gezellig. Het was druk, maar toch merkten we daar weinig van. Allerte bediening tot de koffie. Na de koffie (niet eens laat) had het bedienend personeel zich terug getrokken en moesten we naar de bar om de rekening te vragen. Beetje jammer.

REHouthoff REHouthoff 23 oktober 2009

De prinsemarij. Een aanrader voor iedereen die zin heeft in een heerlijk kopje koffie met appelgebak. En voor het diner zijn de drie sliptongetjes met salade en friet een maaltijd die je altijd zal bij blijven. Een lekker glas sancerre erbij, en je avond kan haast niet meer stuk.
De prinsemarij heeft een gezellige sfeer en de bediening is erg vriendelijk. En als je geluk hebt komt de eigenaar even gezellig bij je tafel aanschuiven.

Geef zelf je mening over Prinsemarij