KeukenThais

moxy moxy 14 april 2011

Met een vriendin gaan eten bij dit restaurant omdat ik gek ben op de Thaise keuken. Bij binnenkomst viel me de sobere, rommmelige inrichting op. De bediening was vriendelijk maar viel voor mij snel van het voetstuk toen we haar erop attendeerden dat er een grote barst in het wijnglas zat. Ze nam het glas mee en goot de wijn over in een ander glas. Dit was niet erg chic vonden wij omdat er nog minder in het glas zat dan dat wij hadden meegegeven.
Als voorgerecht kozen we voor diverse gefrituurde Thaise hapjes. Het was best lekker maar niet heel byzonder van smaak. Als hoofdgerecht kozen we voor een panengcurry met kip en een groene curry met rundvlees. De smaak was redelijk maar de curry was erg waterig. Al met al was het eten redelijk maar weinig uitgesproken. De ingredienten waren wel vers. Over het geheel genomen zou ik hier geen tweede keer terugkomen of dit restaurant aanbevelen.

Sander Veger Sander Veger 19 juni 2009

Zelf als een ervaren Thailand ganger waar ik overal in Thailand gegeten heb van zowel op straat als en bij Thaise families thuis tot aan 5 sterren restaurants. Proef ik elke keer als ik naar restaurant Wasanadee ga de authentieke smaak van de Thaise gerechten die daar geserveerd worden. Als ik ook even mijn ogen dicht doe dan waan ik mijzelf dan ook even in Thailand. De smaak is geweldig zoals je ook in Thailand evenaart. Restaurant Wasanadee is een gezellig klein etablissement met een open keuken. Je kan als gast zien hoe in de keuken alle wonderbaarlijk lekkere gerechten worden geprepareerd. Voor een gezellig avondje uit om eten is het een perfecte plek. Na binnenkomst wordt je verwelkomd door de eigenaar die je vriendelijk de hand schut. Er is een vriendelijke bediening en een uitgebreide kaart. Een absolute aanrader. Deze tent is top!!! Ga erheen dan ervaar en proef je wat ik bedoel.

Corinne K Corinne K 1 april 2009

schandalig dat dit zichzelf een thai mag noemen!!! Toen we binnen kwamen hadden we eigenlijk al om moeten keren door de lucht, maar we zijn zo stom geweest toch te gaan zitten. Het eten was slecht, muf, had totaal niet met echt authentiek thaise gerechten te maken. NOOIT MEER!!!

Proever4188 Proever4188 23 februari 2008

Ach ja, het eten was wel vers, maar geen diversiteit in smaak terwijl we toch verschillende gerechten hadden. Ik ken zeker betere Thai restauruants. Geen herbezoek.

Proever59344 Proever59344 8 april 2007

Oorspronkelijk Thais restaurant met vriendelijke bediening.

Geef zelf je mening over Wasana Dee

MaandagGesloten