Heerlijk gegeten! Pretentieloos restaurant waar je heel gemoedelijk kunt eten. Ben afgelopen maand twee keer geweest en het restaurant zat twee keer vol, gezellig. Gevarieerde kaart, snelle vriendelijke bediening en lekker eten voor een heel goede prijs! Top!
Gisteren sinds lange tijd weer eens naar Las Brasas gegaan.
We kwamen om 18u00 binnen 18u10 hadden we het voorgerecht.Dit was niet om over naar huis te schrijven.
Iedereen die later dan ons binnenkwam kreeg al vrij snel het hoofdgerecht geserveerd. Iets voor 19:00 zijn wij maar eens gaan vragen waar onze hoofdgerechten bleven en dat wij al richting een uur aan het wachten waren. De "gastheer" zei tegen ons dat we nog maar kort binnen waren en ging met ons de discussie aan. Hier zijn wij niet op in gegaan en rond 19:10 kwam ons hoofdgerecht. Verbrandde Spare-ribs en de vega specialiteit (niet gare bladerdeeg met bruine spinazie erin en volledig overgoten met bittere tomatendrap). We hebben uiteindelijk enkel het voorgerecht en de drankjes betaald en zijn verbaasd en niet serieus genomen naar huis gegaan.
Een hele hele slechte indruk is bij ons achtergebleven.
Hier voor het eerst en laatst gegeten paar weken terug. Alles wat ik had besteld had een enorme knoflooksmaak die ik de volgende ochtend nog proefde. De gerechten zagen er kleurloos en weinig spannend uit. We zaten bovendien op de tocht zodat een paar van ons met een jas aan zaten. Kortom, word hier niet gelukkig van.
Ik kwam hier gemiddeld 1 keer per maand. Door drukte een tijdje niet geweest. Van het weekend weer bij Las Brasas gegeten en het was zoals altijd weer top. Ze hebben nieuwe gerechten op de kaart staan. Die moesten we natuurlijk even proberen. De gamba's en zeewolf zijn echt een aanrader! Al blijven de biefstuk en spareribs ook lekker.
Bediening was zoals we gewend zijn, vriendelijk en vlot.
Weer een heerlijke avond gehad, met lekker eten voor weinig geld.