‘De kaart ziet er goed uit.’ Deze biedt ‘een ruime keuze aan tapas’: waarvan een aantal een beetje standaard, andere ‘altijd weer heerlijk’ en voor een paar varianten ‘kom je zeker terug’. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Bovendien is de bediening ‘snel, behulpzaam, erg vriendelijk’ en ‘ze kennen de kaart’. ‘Ook leuk om op het terras een biertje te drinken met tapas als borrelhapje.’
helaas erg matig 2 december 2011, eerder geweest en vond het toen erg leuk, maar de kwaliteit is fors achteruit gegaan. Geen vers brood meer, maar ovenbrood dat klef was van binnen, gefrituurde inktvis wat vreselijk zout en vet en het ergste...varkenshaas in honingmosterdsaus was gewoon een ongaar sikadelapje in stukjes!!!!! Oplichting? Heel jammer, want zo ben je snel je goede naam kwijt. En betalen voor water vind ik ook oplichting. Gaat het misschien niet zo goed met deze tent en proberen ze zo geld te verdienen? Niet de goede manier!
Gezellig erg intiem restaurantje. Snelle bediening, lekkere smaakvolle tapas. Je moet wel van knoflook houden, anders heb je het zwaar. ( ik werd thuis door mijn partner "stinkdier" genoemd???)
Verder is er een leuke kaart met veel keus aan lekkere tapas. Teveel om alles te proeven, dus een volgende keer een herkansing.
Lekker gegeten, maar er wordt erg veel knoflook gebruikt, nu vind ik dat er lekker, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen daarover hetzelfde denkt. Verder vind ik het erg slecht dat we een karaf water vragen voor naast de wijn en dat er gewoon zonder overleg een fles plat water op tafel wordt gezet die we later ook op de rekening aan treffen. Dus weet dat als je water besteld.