Proever25651 13 januari 2012 | |
Slecht - Snel even wat eten voordat je naar de Bios gaat, kan je beter ergens anders doen dan bij het Grolsch CineCafé. Waardeloze bediening en een schandálig slechte prijs-kwaliteit verhouding. Een diepvrieshamburger met slappe frietjes, of een pastaschotel met courgette en zalm (die je moet zoeken!) die de naam "Daghap" niet eens waardig is voor een gemiddelde prijs van 18 euro per gerecht. Er zou brood bij het hoofdgerecht geserveerd worden (op zich al best gek bij een bord pasta), maar toen dat uiteindelijk niet kwam en er melding van gemaakt werd, werden de schouders opgetrokken. Zelfs een "heeft het gesmaakt" was teveel gevraagd, waarschijnlijk omdat het antwoord al te vaak negatief geweest is.
smulders 3 november 2011 | |
Het is een misdaad dat een dergelijk café mag bestaan en dat er dient te worden betaald
joly_123 15 september 2011 | |
Superslecht. Sate die nergens naar smaakt met pindasaus uit een potje voor 18.50 is gewoon een misdaad tegen de smaakpapillen en de portemonnee. Niet doen. Weg blijven hier. Haal gewoon een patatje aan de overkant voor 10 procent van de prijs. |
maaike007 17 mei 2011 | |
Een paar weken geleden gegeten met vriendinnen. We gingen naar de bios dus dat was lekker makkelijk. De kaart bestond uit slechts 4 hoofdgerechten. Daar valt nog over heen te komen wanneer het eten echt goed is. De sate smaakte echt nergens naar. De frietjes waren slap. De bediening was slecht. Het duurde eeuwen voor we iets konden bestellen. Vervolgens duurde het ook weer eindeloos voor iets werd gebracht. Aan desserts doen ze niet (hadden we ook geen behoefte meer aan). Zonder vragen werd gewoon de rekening gebracht. |
saskiaj1984 2 augustus 2009 | |
Te hoge prijzen voor wat je krijgt. Ik was redelijk tevreden over mijn gerecht, maar mijn tafelgenote was ontzettend teleurgesteld over haar koude, taaie entrecote. Daarnaast is de bediening te traag en daardoor niet ingespeeld op mensen die om een bepaalde tijd naar een concert of film moeten. |
Proef035 16 mei 2009 | |
Kan geen reactie geven op het eten, zover zijn we niet gekomen.
arjan 13 mei 2009 | |
Gisteren tijdens het bezoek aan de Arena met de suriprofs gegeten bij het Grolsch Cinecafe. Slechte bediening en het eten was ook niet om over naar huis te schrijven (maar wel op iens)!!!
aartjongejans 9 april 2009 | |
Laatst ben ik gaam borrelen met een collega's, vooral de Grolsch Cinecafe Luxe bitterganituur kan ik aanraden. Daarna gegeten, alle maaltijden zien er goed uit en smaken lekker(vlees was goed rosé en de bijgerechten waren voldoende en goed bereid). Na het diner nog een filmpje gepakt (Pahté zit ernaast). Daarna afgesloten met een drankje bij het Grolsch Cinecafe. Ik snap niet helemaal de andere commentaren. |
Proever83528 9 november 2008 | |
Afgelopen vrijdag met ons kantoor geborreld in het cinecafe. bediening was matig en de geleverde hapjes slecht. Volgende keer maar naar een ander cafe in de buurt. |
Ron23441 22 september 2008 | |
Gezellig even sate eten voor het concert. Erg druk maar dat is logisch als de Mojo hal is uitverkocht. Bediening ondanks de drukte toch snel en attent. Jammer dat je niet kan reserveren tijdens evenementen, maar wel begrijpelijk. Kom zeker terug, ook als we de volgende keer naar Pathé gaan! |
Geef zelf je mening over Grolsch CineCafé ArenA