lanta 25 juli 2010 | |
Fantastische plek. Beleefd, schoon, een plek met allure. Een hemel voor vleesliefhebbers, je ruikt het verse vlees en het aanbod is oogstrelend. Netjes geordend in de vitrine ligt alles klaar om meegenomen te worden.
foodding 28 december 2007 | |
Volgens de legende komt men bij deze ambachtelijke slagerij om DE croquettes te eten. Reken op een lange wachttijd en let op dat de Burberry dassen niet Per Ongeluk jouw plaatsje in de rij innemen. Als je dan eindelijk aan de beurt bent check dan ook nog even of wat er op je broodje ligt ook hetgeen is waar je om hebt gevraagd. Wat mij betreft is de nieuwe corquette smakelijker dan het klassieke model en voor bv crabsalade zou ik een deurtje verdergaan. Toch een goed adresje voor een DIK belegde boterham. |
Proever50219 27 augustus 2007 | |
De gehaktballen zijn lekker. Maar neem minimaal een liter drinken mee als je er een in de middag eet. Je krijgt er me daar toch dorst van! |
Proever37747 11 januari 2006 | |
Het is gewoon een slager. Ze verkopen veel, dus alles is vers. Je moet het alleen staand opeten. De gewone gehaktballen waar ze in heel Den Haag om bekend staan zijn maar gewone flauwe sponsballen. Ze hebben ook een pittige versie die anderhalf keer zo groot is, bol staat van de knoflook. De helft van die ballen bestaat volgens mij uit brood en geven mij geen moment het gevoel dat ik een \"slagers-gehaktbal\" eet. MAAR 1 pittige bal verdeeld over twee broodjes is een hele maaltijd en, vergeleken met andere kant en klare broodjes, relatief goedkoop. |
Proever11778 6 januari 2006 | |
Geen wonder dat deze slagerij door heel het land bekend staat als een topper: al het vlees dat Dungelmann aanraakt lijkt in een culinair hoogstandje te veranderen, van de beroemde klassieke en vernieuwde kroketten via de kruidige (en grote!) gehaktballen tot de normale belegde broodjes. Iedere middag staat het hier vol met allerhande Hagenaeren en Hagenezen die komen genieten van vlees zoals vlees hoort te zijn. Een heuse attractie, om te kijken en om te proeven. |
Proever6881 26 augustus 2003 | |
Hier haal je niet zomaar een broodje. Maar hier schaf je jezelf een heus eetwaar aan; superverse, zelfgemaakte belegsoorten kleden de verschillende broodsoorten letterlijk aan. En denk maar niet dat je daarna vlug weer honger hebt! |
Geef zelf je mening over Dungelmann