6.7
7.2

KeukenInternationaal
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

chefchefchef chefchefchef 26 december 2011

Op kerstavond 2011 heb ik hier gegeten met mijn vader en vrienden en het was werkelijk uitstekend. Alle aandacht voor de oudere personen in ons gezelschap en al hun wensen werden met een glimlach gehonoreerd. Ook het eten was zonder meer voortreffelijk. Vers, goed van smaak en niet te weinig maar ook niet teveel. En dat voor de prijs van nog geen €24 voor een 3-gangen menu. Kortom, goede service en goed eten voor een normale prijs: een aanrader dus. Ik kom hier zeer zeker nog eens terug!

dsnijders dsnijders 29 november 2011

Ik ben vorige week samen met mijn vriend in Humphrey's Den Haag gegeten, het was heerlijk! Nog nooit eerder dim sum gegeten maar vond het erg lekker en de chofondant was om je vinfers bij af te likken. en dan nog niet over het personeel gesproken.. spontaan, alles liep op rolletjes en erg vriendelijk naar de gasten toe. ze deden hun uiterste best ons met een goed gevoel naar huis te laten gaan. het was ze gelukt! komen zeker een keer terug

S-Boskamp S-Boskamp 29 november 2011

Hallo Humhrey's Den Haag, Wij ( mijn vrouw en Ik) willen reageren op het geschreven bericht voor ons. Wij zaten heerlijk te dineren terwijl een jonge dame het tafeltje naast ons hielp. Er waren problemen met een bon. Zoals geschreven van de vakantie veilingen. Toevallig hebben wij via vakantie veiling een sauna arrangement geboekt, maar uiteraard bij ieder spel zijn spelregels. Door een dame van Humprey's (waarschijnlijk management, ze liep keurig in een blousje) is het stel met kinderen uitgelegd dat ze er niets aan kon doen en dat ook Humphrey's de spelregels van vakantie veilingen moet aanhouden. Ze konden gewoon dineren maar zonder de bon. Mevrouw bleef maar drammen waarna de jonge dame het nog een keer heeft uitgelegd. Nadat de gast maar door bleef gaan heeft ze vriendelijk gevraagd een andere keer te komen dineren. Humphrey's Den Haag wij hebben wel heerlijk gegeten, hadden alleen even last van onze buren maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Ga zo door. Met vriendelijke groet meneer en mevrouw Boskamp

coiny coiny 15 november 2011

Wij zijn vorige week bij Humprey's in D-H wezen eten via vakantieveilingen. Door een fout van de telefoniste was het boekingsnummer van de betaling niet doorgegeven. Zeer onbeschoft behandeld bij aankomst door de serveerster en toen ze doorkreeg dat we geen 2x wilden betalen voor het menu werden de net bestelde drankjes van tafel gegraaid en werden we gesommeerd te vertrekken, 5 minuten na binnenkomst! Zeer vernederende ervaring en zeker nooit meer van plan om daar ooit nog een voet over de drempel te zetten! Nog nooit zo'n onklantvriendelijk restaurant meegemaakt!!!!

Dennisfijnproever Dennisfijnproever 24 oktober 2011

Na de meningen hier toch de stoute schoenen aangetrokken en een fantastische ervaring gehad. Op een zeer drukke avond loopt alles op rolletjes. Vlotte en vriendelijke bediening ondanks dat het restaurant zo groot is toch in staat om een persoonlijke touch te leveren. Eten is maakvol, keukenbrigade weet wat hij doet. Ik had de USA biefstuk als hoofdgerecht... in tijden niet z'n mals stukje vlees gegeten. werkelijk fantastisch. Hoe kunnen ze het voor deze prijs doen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geef zelf je mening over Humphrey's

LunchDiner
MaandagGeen lunchvan 17:00 tot 22:00
DinsdagGeen lunchvan 17:00 tot 22:00
WoensdagGeen lunchvan 17:00 tot 22:00
DonderdagGeen lunchvan 17:00 tot 22:00
Vrijdagvan 17:00 tot 22:30 Geen lunch
Zaterdagvan 17:00 tot 22:30 Geen lunch
ZondagGeen lunchvan 17:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten