rob neus 16 april 2012 | |
zarterdagavond gewoon goed gegeten voordat we aan de borrel gingen goed gewoon, gewoon lekker normaal geen liflafjes goed glas bier lekker stuk vlees niks mis mee |
tri-ang 26 januari 2011 | |
Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
Plienw1989 24 mei 2010 | |
ik heb hier in het pinksterweekend twee keer gegeten. prijs-kwaliteitverhouding meer dan goed. Een heerlijk bord apserges voor 16 euro. Een fijn terras en goede betaalbare wijnen. Mijn complimenten aan de goede bediening. Informele, snelle en zeer vriendelijke service. Twee avonden achter elkaar gegeten en de serveerster die ons bediende wist nog precies wat we gedronken hadden die avond ervoor, dat vind ik knap in de drukte van het pinksterweekend. Echt een aanrader! |
flixflex 31 december 2009 | |
Goed eetcafe eten, maar zeer matige bediening. Lang wachten is geen probleem, als je dat van te voren weet en ondertussen een nieuw drankje kan bestellen. Het eten dat na lang wachten kwam was goed. |
jacquesfrijns 10 mei 2009 | |
Met 7 personen gaan eten. De kaart is voor een eetcafe uitstekend. De kwaliteit op het bord is ook prima. Niet te moeilijke gerechten. De huiswijn is goed. De bediening correct. Ze nemen de bestelling op en serveren dit uit. Een beetje meer advies mag. |
Theike 14 februari 2009 | |
Op 13-2-09 met vier personen gaan eten. Prijs kwaliteit is prima in orde. Een fles huiswijn voo € 14.50 mag er ook zijn.
Proever67125 4 november 2007 | |
goede keuken, goede prijs, genoeg plaats voor negen mensen bij elkaar( van te voren regelen!!) maar vooral: wat een lief, aardig personeel. |
IENS proever 4 november 2007 | |
Gisteravond met 12 familieleden lekker gegeten, jammer dat we niet aan een tafel konden zitten. Het eten was goed verzorgd en frieten in overvloed, ook voor de mensen met een salade.
Proever48170 24 juni 2007 | |
Gezellig restaurantje, zelfs met matig weer. Ideale plek om mensen te kijken. Bediening vriendelijk en attent, prijzen zeer schappelijk, rond 13 euro voor een hoofdgerecht. We hadden het konijn en de zalm, beiden prima, met lekkere friet (en veel!). Absolute aanrader is de huisgemaakte creme brulee. Goede koffie. No-nonsense food en gezellig tentje. |
Proever49755 10 augustus 2006 | |
Een prima eetcafe met correcte prijzen. De bediening was vlot en vriendelijk. \'s Middags een soepje en een broodje gegeten en door de plezierige ervaring \'s avonds ook hier terecht gekomen.
Geef zelf je mening over Eetcafé De Lanteern