De afgelopen 25 jaar hier regelamtig aangelegd als ik in Maastricht was.
Eerlijke uitbaters die met een eerlijke product een vaste groep klantne om hen heen verzameld hebben. En dat is natuurlijk niet voor niks. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard; dit straalt uit jaren vertrouwen uit!
"Vroeger at men van die belegen hebro sateetjes die je met de plastic verpakking in kokend water deed en wat atjar uit de pot. Dat kan anders!"aldus de eigenaar dertig jaar later.
Zo'n eerlijke portie heb ik lang niet meer gegeten: zeshonderd gram mals vlees verdeeld over tien stokjes met garnituur en stokbrood. Over smaak valt te twisten: de verse schone prei is in elk geval een uitstekende graadmeter. Zeker een aanrader!
Naar het Orgelke ga je waarvoor het bedoeld is: de lekkerste stokjes sate van Maastricht eten! Uitermate vriendelijke bediening en een prima ontspannen sfeer. Geen poespas maar wel je buikje rond voor een heel vriendelijke prijs.
Spijt dat we hier naar binnen zijn gestapt. Carpaccio was geen echte carpaccio maar een ondefinieerbare variant erop en gedrapeerd op een enorme berg ijsbergsla. De daarna bestelde varkenshaas zwom in de saus. Er staat zowel in de menukaart als op de site een typefout bij de sauzen. De marsalasaus is geen saus op basis van de beroemde italiaanse wijn, maar is een masalasaus (ala tikka masala) hierdoor ontstaat dus verwarring. Je krijgt iets anders dan je verwacht!! Domper.Klein pluspuntje: de verse jus d'orange was wel lekker.
Prijs/kwaliteit verhouding is slecht.
De vleesspies was goed. De bijgerechten matig: Geen salade en een minuscuul stukje aardappelgratin. Wel warme groenten, maar die pasten niet echt bij elkaar. Prijzen zijn aan de hoge kant voor het gebodene.