GreatePier 12 januari 2012 | |
Vorige week weer eens gegeten bij - bijna altijd okee - Wessels, maar wist niet dat het team gewijzigd was. Deze wijziging is beslist een downgrade kwa kwaliteit. Bewust overigens want de prijzen zijn eveneens aangepast. Jammer dat dat uit de menukaart die ik even had geraadpleegd niet blijkt. Die lijkt verdacht veel op de oude kaart.
Lisette-Halkes 31 december 2011 | |
Gisterenavond wezen eten in Wessels te Leiden. Dit restaurant is onlangs van eigenaar gewisseld. Wij zijn gewend om in hele goede restaurants te eten. Ik weet niet wat de ervaringen zijn van de andere mensen die hun recensie hebben ingestuurd.
erix 4 december 2011 | |
Laatst bij Wessels geweest, nieuwe eigenaar is enthousiast en ik geef hem zeker de kans om dit gerenomeerde restaurant goed op de kaart te zetten. Eten was goed van kwaliteit, de koffie was gratis en smaakte daardoor extra lekker. Een aanrader om terug te gaan |
abctje 13 november 2011 | |
Vooraf waren er al twijfels gerezen omdat we geen antwoord op de reservering via email kregen, het eerste telefoon contact was met een hoop herrie op de achtergrond en toen had men geen tijd, tweede keer teruggebeld en kwam rommelig over.
Xochitl 10 november 2011 | |
Al heel lang kom ik een of twee keer per jaar bij Wessels. Helaas had ik nog niet meegekregen dat het restaurant een nieuwe eigenaar had.
gerard_tellers 9 november 2011 | |
Voor eind oktober Restaurant Wessels gevraagd een verjaardagfeest voor 55 personen te verzorgen. Het restaurant was daarom op zaterdagavond 22.10 gesloten voor andere gasten. Alle feestgangers waren verrukt over het geboden eten (vegetarisch, vlees en vis). Vooral de kaaskeuze viel in de smaak. Goede wijnkeuze afgestemd op de aangeboden gerechten. Bediening was prima. Zeker omdat het de vuurdoop was voor het nieuwe management van dit restaurant is hier een pluimpje op zijn plaats. |
didens 29 september 2011 | |
Heerlijk avondje gehad bij Wessels, kort geleden hier ook geweest maar duidelijk is wel dat het per keer beter en mooier eten is bij Wessels, een vol resturant met een supprise 3 gangen menu (ivm restaurantweek), erg slim en goede combinatie met het wijn arrangement. Spontane bediening met kennis over de gerechten en wijnen. Zelfs een technisch mankement met pinmachine/kassa werd makkelijk en spontaan opgelost, erg leuk om tezien dat een restaurant groeit in alles. met groet fam Didens |
seolram 26 september 2011 | |
In het verleden vaker bij Wessels geweest, toen was het goed met geweldige bediening, goede wijnkaart, prettige informatieverstrekking aangaande de wijnen, maar nu....Wat is er gebeurd?
MarijkeM 18 augustus 2011 | |
Wij hebben met goede vrienden een fijne avond gehad hier, ondanks het eten. Want dat was beslist niet zoals wij verwacht hadden. De prijs-kwaliteit verhouding was ver te zoeken. Het begon al slecht met het voorgerecht 'gans': een blaadje sla met stukjes droge gans op een hoopje erop. Verder niets, werd zó opgediend! De rest van het eten was vergelijkbaar: fantasieloos, vette randen of te veel doorgebakken. Jammer hoor! We hebben hier ooit goed gegeten, daarom kwamen we ook weer. Overigens over de bediening niets dan lof: erg vriendelijk |
OmTeGenieten 11 augustus 2011 | |
Enorm naar mijn zin gehad. Lekker gegeten gisteravond, gevarieerd menu, wijn was okay en absoluut complimenten voor de dame in de bediening; vriendelijk, attent en zeer correct. Uiterlijk van het restaurant is nostalgisch en gezellig. Uitzicht, op de Zijlpoort, is fantastisch. Dit restaurant gaan we zeker over een paar maanden weer bezoeken. |
Geef zelf je mening over Restaurant Wessels