Reserveer nu

KeukenFrans & Bistro
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Wat een fijne ambiance in dit restaurant midden in het oude centrum van Leiden. Het heeft wat van een eetcafé, maar dat niveau is het eigenlijk wel ontstegen. Om te beginnen hebben ze heerlijk brood van een van de betere lokale bakkers. Daarnaast zijn de frietjes er heerlijk en de gerechten worden met aandacht bereid. Op het menu staan gerechten als gegrilde kalfsribeye, op de huid gebakken zeebaarsfilet en kaasfondue. Goed uitgevoerd allemaal en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Merel26 Merel26 4 mei 2012

Mijn vriend en ik hebben hier laatst met zijn tweeën gegeten met onze Groupon. Wij hebben hier al eens eerder gegeten en in tegenstelling tot de vorige reactie maakt het geen bal uit of je hier met Groupon of zonder Groupon komt. De kwaliteit van het eten is heel goed. De service is dik in orde. Dus petje af voor de Troubadour dat jullie het zo doen. Ons zie je zeker terug!

Elysaa Elysaa 1 mei 2012

Hier pas gegeten met een Groupon. De mosselen in het voorgerecht hadden allemaal een hard stukje, niet goed schoongemaakt. Het hoofdgerecht, de kabeljauw, was behoorlijk flauw en ook de groenten ontbraken vrijwel volledig. Als nagerecht werd ons alleen een chocoladedessert aangeboden. We gaven aan liever een kopje koffie te willen. Bij het afrekenen bleek de koffie gewoon op de rekening te staan, ondanks dat we al voor een vol driegangenmenu betaald hadden. Er werd ons gezegd dat ze echt niet van de bon af konden wijken. Erg slechte service en nogal flauw. Dit zijn de momenten dat ze een goede indruk op potentiële klanten moeten maken, maar dat is in ons geval zeker niet gelukt. Voor de volle mep zou ik hier zeker niet aanschuiven, de prijs/kwaliteit verhouding is totaal niet in balans.

sarah1990 sarah1990 16 februari 2012

Erg lekker gegeten bij de Troubadour, ik had een steak en mijn vriendin de kaasfondue. Beide waren uitstekend. De sfeer in het restaurant is goed, leuke muziek en vriendelijke goede bediening. Ik raad het zeker aan hier te gaan eten, de prijs kwaliteit is uitstekend.

PvanK PvanK 5 februari 2012

Smakeloos eten, matige, ongeïnteresseerde bediening, zoutwaterolijven uit een potje die alleen qua uiterlijk lijken op olijven en bijzonder smerig waren. Een gerecht met pompoen kan heel erg lekker zijn. Deze pompoen was smakeloos en flauw, terwijl dit echt een feestje had kunnen zijn. Bij de standaardvraag "heeft alles gesmaakt?" werd door ons wel gemeld dat het eten zeer slecht smaakte, maar dit werd vervolgens na melding aan de keuken ter kennisgeving aangenomen. Gemiste kans. Ondanks de goede crème brulée zeker niet voor herhaling vatbaar. Uiteten zou leuk moeten zijn, maar thuis eet ik zoveel beter..

ad2011 ad2011 16 november 2011

Meet een grote groep (11 personen) drie gangen menu genomen. iedereen was tevreden over de kwaliteit van het eten. Degelijk, goed uitgevoerd smakelijk - frans - eten. De vis, kabeljauw, was erg goed gebakken, gaar zonder droog te zijn, is toch een kunst als je veel gasten tegelijk moet uitserveren. Prijs kwaliteit is uitstekend. Bediening is erg vriendelijk, maar kan wat betere aansturing hebben. Er werd onvoldoende opgelet of er nog drinken moest komen of bijgeschonken kon worden. De troubadour laat daar een kans liggen, na binnenkomst heeft het zeker een kwartier geduurd voordat de eerste drankjes opgenomen werden, dat terwijl onze groep zin had en iets te vieren had. De omzet had hoger gekund, zonder dat wij het irritant gevonden hadden.kend.

Geef zelf je mening over Bistro Le Troubadour

MaandagGesloten