| Keuken | Frans & Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
alliance 6 mei 2012 | |
vergane glorie
buismus 28 april 2012 | |
gisteren 27-4-2012 gegeten om het weekend in te luiden met een lekker gevoel. Dat is helaas niet gelukt. Mooie locatie aan zee, maar vergane glorie. Het rook heel muf en constateerden dat de vloeren bedekt met zeil, kapot was. Obers lopen met vieze versleten pantalons rond komen en amper aan tafel. Prijs/kwaliteit niet in verhouding, voor zo'n restaurant die nog een vermelding, weliswaar van 2008, bij de deur heeft staan, verwacht je niet bij het hoofdgerecht een heeeel klein bakje salade en een grote bak frietjes.
TanjaClaudia 23 februari 2012 | |
Wat jammer, in potentie een prachtige tent op een mooie locatie. Bediening was wat sjabbie en had helaas geen allure. We hebben we z'n 4-en hier gelunched en het eten was wel goed maar de ambiance was minimaal. Met aankomst werd onze jas aangenomen, met weggaan mochten we het zelf uitzoeken, jammer. |
sanne 6 september 2010 | |
Leuk restaurant om met de familie naartoe te gaan. Niet hip of trendy, maar ouderwets netjes. Opa's en oma's genieten van het traditionele eten en de correcte bediening. |
Proever67704 4 januari 2008 | |
Gisteravond met mijn vrouw hier na lange tijd weer eens neer gestreken. De Zwaan is een insituut in Katwijk. Een typisch "Hollands" restaurant, met name bekend om haar vis specialiteiten. Katwijk is geen wereldstad, maar De Zwaan, m.n. door haar ligging aan het strand en consistente kwaliteit heeft toch allure weten te verwerven, zeker gemeten aan het aantal gasten, waaronder een fiks aantal buitenlandse toeristen. Het personeel, allemaal onberispelijk gekleed, is professioneel en gedienstig zonder slaafs te zijn. Af en toe schemert het Katwijkse dialect door: "wat kennet wezuh munir". De zee tong werd vakkundig met een lepel aan tafel van het bot gehaald en in een keurige presentatie op het bord gegarneerd. De zalm moot van mijn disgenoot was perfect gegaard, van binnen nog iets roze met een zweem van de grill. De wijnkaart is niet spectaculair, meer solide, met succesnummers zoals Sancerre, Chablis etc. De nieuwe wijngebieden zijn meer van het Gall&Gall segment, hier mag men toch wel wat gedurfder worden. De Dame Blanche is nog een ouwerwetse calorie bom waarna de bediening snel 1-1-2 kan bellen als je zo gek bent om hem helemaal te nuttigen. Een absolute aanrader dus voor de liefhebber van de nostalgische Hollandse keuken met dito bediening. we komen hier absoluut weer terug. |
Geef zelf je mening over De Zwaan