| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | 17.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
lekker eerlijk 25 juli 2010 | |
heerlijke tent
TH_bruijn 4 november 2009 | |
echt een leuk sfeer vol restaurantje, leuke bediening en half open keuken. de gerechten zijn van goede kwaliteit en worden mooi (maar niet heel bijzonder)gepresenteerd. niet een al te grote kaart maar dat maakt de keuze alleen maar makelijker. ik kom zeker terug, een aanrader! |
Marije123 12 juni 2009 | |
Heerlijk eten met een zeer goede ambiance! Er hangt een hele goede, warme en toch ook relaxte sfeer en de kwaliteit van het eten doet daar zeker niet aan onder. En dat voor een heel eerlijke prijs! Al met al de topper onder de Noordwijkse restaurants waar ik regelmatig terug kom! |
Proever53493 5 augustus 2008 | |
was zeer enthousiast over dit restaurant maar na de laatste keer was ik toch wel een beetje teleurgesteld. Kreeg een gordon bleu die veel te droog was en waar bijna geen vulling in zat. Toen ik er wat van zei gaf de serveerster toe dat hij te lang in de oven had gezeten. Daar hield het mee op. Geen nieuw stuk vlees, geen compensatie, gewoon de volle mep moeten betalen (en dat is tegenwoordig veel!). Niet eens een kop koffie werd er aangeboden. Heb m'n mond gehouden omdat ik geen zin had onze gezellige avond te verknallen maar vond het wel een domper. Jammer, door dit soort dingen raak je je klanten kwijt. Wij komen voorlopig even niet meer. |
Proever53493 24 februari 2008 | |
Superlekker, vriendelijke bediening, origineel menu. Jammer dat ze alleen geen Prosecco hebben, de serveerster wist niet eens wat het was!!
Geef zelf je mening over Restaurant De Klucht