7.5
7.6
Toon telefoonnummer (0294) 263 200

1 2 3 4 ouder »

Barni Barni 21 januari 2012

Het eten was heerlijk, alle gangen even lekker en verzorgd. De bediening was erg vriendelijk en snel. Mooi terras met goed uitzicht op de sluis. We bleken achteraf niet veel tijd te hebben omdat onze jonge dochter graag wilde dat we snel naar huis kwamen en hier werd heel vriendelijk en flexibel op gereageerd door de eigenaar. Het viel mijn vriend wel op dat de Argentijnse eigenaar veel meer aandacht had voor de dames op het terras dan voor de heren. Maar wij gaan hier zeker nog eens naartoe.

Amss002 Amss002 20 december 2011

Fantastico! Heerlijk gegeten, prima gastheer ,gezellige , warme sfeer. We Will be back! MIA

plumme plumme 19 december 2011

De bereidde maaltijd was beneden de maat: voor het betaalde bedrag zou men meer mogen verwachten; de portie's zijn bijzonder klein, en de smaak was voldoende maar zeker niet bijzonder.

De bediening was helaas ongeïnteresseerd: lang wachten voordat ze aan tafel komen, bovendien was men slecht geïnformeerd over de kaart.

Wij waren hier met een groepje en wij hadden wat te vieren...het was lastig om de kwaliteit van restaurant De Doelen niet onze avond te laten bederven.

Kortom ons zullen zij hier niet meer terugzien.

Ijsbrandt Ijsbrandt 19 december 2011

Fantastisch gegeten bij De Doelen!
Tarte Tatin van tomaat, mozzarella en rucola, Bavette om te zuigen, salade met geconfijte lauwwarme eend, vulkaan van pure chocolade. Attente bediening en prachtige kleurrijke schilderijen met vrouwelijk schoon.

AmsterdamIJburg AmsterdamIJburg 30 november 2011

De bedieding was redelijk vriendelijk. Fijn dat er op maandag gelunched kan worden. De biefstuk was lekker en de zalm ook maar echt te duur voor wat je krijgt. Voor het mandje brood en een uurtje parkeren op hun eigen terrein moest ik twee maal 4,5 euro afrekenen.

parole parole 30 september 2011

Prima eten maar wat vielen ze door de mand toen mijn partner, die niet veel eetlust heeft, alleen een voorgerecht bestelde! De charme waarmee we binnen waren gelokt sloeg om in een donderbui. We werden compleet genegeerd en moesten uiteindelijk voor 3 plakjes rauwe tonijn 26.50 aftikken. Dit was dus de laatste keer.

PT57 PT57 10 augustus 2011

Ik heb afgelopig week gegeten op het mooi terras bij De Doelen. Daar zit je heel fijn. Ik ben voor jaren een 'fan' vann dit restaurant, maar de eten tegevoordig is echt, echt fantastich.

Oscar van Loon Oscar van Loon 7 juli 2011

Als frequente gast van De Doelen wil ik mijn tevredenheid niet onbetuigd laten want waar kun je zo sfeervol op een overdekt, verwarmd terras eten van een 17e eeuws pand op de meest levendige, soms zelfs hilarische plek van Nederland? De sluis van Muiden! Het eten is wat mij betreft onovertroffen, pure, eerlijke, dagverse producten. Klassiek eten, ambachtelijk bereid zonder zinloos gefreubel. Zoals het hoort en daar hou ik van. De Tarte Tatin met geitenkaas werd a la minute bereid, malse, sappige lamskoteletten met citroen-thijm, goed geadviseerde wijn en een citroentaartje met merengue. De valet parking is comfortabel arriveren en wegrijden en hoort ook bij dit kaliber restaurant. De service is accuraat en dienend met een gepast pretentieloze, informele attitude. Tot spoedig!

Klaus Klaus 4 juli 2011

Werkelijk alles wat fout kan gaan fout. Het duurde ruim een half uur en verschillende vruchteloze pogingen om de aandacht te trekken van de bediening voordat we de kaart kregen. Het drie gangen menu voor € 32,- wist men niet uit het hoofd en moest worden nagevraagd bij de chef. Minimale porties, maar wel goed van smaak. Dan na een uur wachten het voorgerechtje. Weer bijna een uur wachten en twee keer vragen naar het hoofdgerecht: 2 minimale stukje gebraden lam en een snipper venkel. Idioot weinig. Bediening loopt te vliegen, heeft geen overzicht en ziet je dus niet staan. Tot drie toe werd een verkeerde fles wijn gepresenteerd.
Vroeger was het een aardige, maar prijzige tent. Nu nog steeds prijzig, veel pretenties, maar die maken ze ABSOLUUT niet meer waar.

geined99 geined99 11 juni 2011

Grandioos gegeten tijdens de zaterdagmiddaglunch. Restaurant dat weet hoe het hoort: aandacht voor het eten, aandacht voor de sfeer, maar bovenal aandacht voor de gasten!

We komen hier ZEKER terug, een echte aanrader!

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over De Doelen