| Keuken | Eetcafé, Frans & Hollands |
| Minimum menuprijs | €14.00 |
| Openingstijden | 12.00-21.00, vr-za tot 21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
RonnVanEtten 5 mei 2012 | |
Alhoewel de ruimte binnen The Old Pal aan de kleine kant is -veel tafeltjes op de weinige vierkante meters- heerst er we sfeer!
steveM 16 april 2012 | |
Hier kun je een lekkere sate eten welke qua smaak heel bijzonder is. Daarnaast is ook hun breekbrood met knoflookmayonaise overheerlijk. Prijzen zijn goed in verhouding van service en kwaliteit. Hier blijf ik komen indien niks veranderd. |
screw 30 maart 2012 | |
Zo weer eens lekker wezen eten in The Old Pal. De sfeer is geweldig leuk oud ingericht en een moderne stad. Eerst genieten van het overheerlijk scheurbrood met ajolie. Het werd vers afgebakken geserveerd en moest even afkoelen. Zelf heb ik daarna een biefstuk op, gebakken in roomboter. Prima gebakken. Mijn vrouw had huisgemarineerde spare ribs gegeten. Was zeker mals viel bijna van het bod af. Op ons tweede drankje moesten we wel wat langer wachten. Maar met al die spulletjes om je heen verveel je je niet gauw. Voor ons betreft weer een goede ervaring. |
joop1968 22 maart 2012 | |
Voorafgaand aan theaterbezoek hier gegeten met vrienden. Bediening was in eerste instantie vlot, op 2e drankje best wel lang moeten wachten en na het afhalen van de lege borden duurde het langer dan een kwartier voor ze kwamen vragen of we een nagerecht wilde. Nee, doe de rekening maar! Eten was op zich goed, echter veel te heet. Breekbrood konden we niet eens aanraken zonder onze handen te verbranden en de sate en patat waren ook te heet. Net of het gaar was gemaakt en daarna was heetgehouden (ipv warmgehouden). Ambiance is goed nu de rest nog. |
Vr65 1 maart 2012 | |
Op 28 februari 2012 even iets gaan drinken na de film. Erg slechte bediening, onbeschoft gedrag, lang wachten, met als gevolg dat ik ben weggegaa. Klacht ingediend.
Geef zelf je mening over The Old Pal