KeukenEetcafé
Openingstijden12.00-22.00, zo vanaf 14.00

Antoni Antoni 14 oktober 2011

Mooi weer, een druk terras. Dat is prima, maar binnen zitten ook nog klanten. Een half uur wachten op een simpel ommeletje is helemaal niet nodig! De bediening zou attenter moeten zijn, ook als het wat drukker is. Een volgende keer laten we de Queen links liggen en gaan we naar een tent waar de klant nog wel koning is!

ArthurV1 ArthurV1 16 juni 2011

Mijn vriend bestelde vieu cola met ijs. Je proefde nauwelijks iets van de vieu, en deed zijn beklag bij de serveerster. Zij kwam met de mededeling je hebt het besteld, en moet het betalen. Zij schakelde haar baas in. Deze kwam naar ons tafeltje, en op agressieve toon beval hij dat alles betaald moest worden. We zijn onmiddellijk opgestapt hebben betaald. Natuurlijk zien ze ons hier nooit meer. De eigenaar moet beter leren omgaan met klanten. Zeer slechte services.

Lisette Lisette 17 december 2008

Hier kun je voor een goed prijzen heerlijk eten! En lekker snel! De sfeer is erg gezellig en het personeel zeer behulpzaam.

Proever79011 Proever79011 1 augustus 2008

Queens of Heart is een leuk restaurantje. Ze moeten alleen iets meer nadenken over hun gerechten. Ik bestelde een vegatarisch gerecht en kreeg als 'bijgerecht' asperges gerolt in ham. Erg jammer

orofor orofor 27 juli 2008

Hier ongeveer een jaartje niet meer gegeten, beetje afgeknapt op deze zaak. Te vaak was de patat vet of echt nog rauw. Vlees ook vet. Groente is altijd hetzelfde, een standaard hoopje sla met wat rode kool en witte alfalfa (?). Van een eetcafe hoef je niet veel te verwachten maar de kwaliteit kan absoluut beter. De smaak van het eten werd ook nog eens beinvloed door de gigantische hoeveelheid sigarettenrook, maar dat zou nu over moeten zijn. Als kroeg kun je hier wel beter terecht.

Geef zelf je mening over Queen of Hearts