Afgelopen weekend weer eens bij de Kop van Jut aangeschoven. Het ontvangst was net als de vorige keer zeer hartelijk. Deze keer hadden een gezellig tafeltje beneden, in het knusse restaurant. Wij konden niet al te lang blijven en hebben besloten om voor een hoofd en nagerecht te gaan. Voor mijzelf de sate , salade en huisgemaakte frieten en voor mijn tafelgenoot de biefstuk met champignons en ui. De sate was smakelijk en ook de biefstuk was precies bereid zoals gevraagd, rood en zacht in een lekkere jus met champignons en ui. Als nagrecht kozen wij voor vanille ijs met mokka caramelsaus en slagroom ,,,,erg lekker en een feestje om mee af te sluiten. Simpele maar goed bereide gerechten in combinatie met zeer attente bediening maakt dat wij zeker nogmaals zullen aanschuiven.
gisteravond heerlijk gegeten met zijn drietjes. wij zaten boven met beneden een grote groet, maar dat heeft totaal niks afgedaan aan de kwaliteit van de service of het eten. Alles was lekker en goed en bediening liep regelmatig naar boven dus ook geen lege glazen. De dame die ons serveerde met donkere haren was echt super vriendelijk en gastvrij. WIj komen hier zeker terug!! We heben gegeten de biefstuk, ribeye en de pepersteak,,,alle drie heerlijk en een aanrader.
Vorige week bij Kop van Jut gegeten voor we naar een voorstelling gingen in Paradiso. Een erg gezellige tent met een keuken die heerlijke Hollandse gerechten klaarmaakt. De kogelbiefstuk was lekker mals een mooi rose van binnen en de frietjes lekker door gebakken. Ook mijn tafelgenoten waren zeer tevreden (Sliptong en Lam). Prijs kwaliteit prima en een gastvrouw (Maroeka) die haar zaak met passie runt....TOP!
Ben hier al diverse keren wezen eten en moet zeggen één van de betere en gezellige tenten rondom het Leidseplein.
Bediening is altijd snel en hartelijk. Keuze van de gerechten is niet uitgebreid (overwegend Hollands, voor mij ook uitstekend) maar wel van een goede kwaliteit.
Aangezien het een klein pandje is en de tafeltjes dicht bij elkaar staan, ontstaat er een intieme sfeer in deze tent met een prettige entourage. Heb ondertussen ook begrepen dat alle gerechten zelf klaar worden gemaakt, o.a. zelfgemaakte soep, geitenkaas en garnalen kroketten, geen sauzen uit pakjes, heerlijke zelfgemaakte frieten e.d. kortom eerlijk eten. Qua prijs-kwaliteit verhouding zit je hier uitstekend.
Een van de betere opties wanneer je rondom het Leidseplein wil eten!
Voor de prijs-kwaliteit verhouding zit je hier goed. Het zijn redelijk standaard gerechten, maar wel van goede kwaliteit. Een tip voor de kok, ik had het erg gewaardeerd als er een selectie groenten op tafel had gestaan. We hebben hier met een groep gegeten en we konden boven zitten, hoewel de ruimte erg klein is hebben we er zeker van genoten.