Al 3 keer hier wezen eten. Je kunt hier gewoon lekker eten en van het mooie uitzicht van de maas genieten. Bediening kan idd iets sneller als het erg druk is, maar goed. Als het om het eten gaat, heb ik niks op aan te merken
Leuke locatie in Rotterdam Zuid. Prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Lekker gegeten en veel keuze in vlees en drank. De verlichting boven de tafels zou wat meer mogen.
De tafels en stoelen zijn simpel. Het is zeer geschikt voor gezinnen. Kinderen hebben een speelhoek en kunnen volop meedoen.
Je kan hier zelf onbeperkt je eten BBQ-en op een soort van heteluchtkacheltje.Met nadruk op hete lucht,want af en toe wordt je zelf haast geroosterd.Ze hebben een paar soorten vlees en paar soorten vis dus dat heb je na een paar keer ook wel weer gezien.Maar ach..het is “weer eens iets anders…” ze hebben er ook een ijssalon bij met heel veel keuze.Ook kan je kiezen voor chocoladefondue.Ligt mooi aan het water.Verder beetje sfeerloze inrichting.Tafels plakte ook erg.Het zag er allemaal een beetje viezig uit.
Onlangs daar gegeten. Het viel tegen, ik keek uit nieuwsgierigheid onder de tafel hoe de bbq bevestigd was. Er hing een plaat onder waar naar schatting twee jaar voedselresten lagen te verteren, ronduit smerig. De eigenaar loopt er sjofeltjes bij of het hem allemaal niet interesseert. Op een tafel die met kromme spijkers bij elkaar gehouden wordt vind je een scala aan onfrisse sauspotten. Al met met al vind ik het geen frisse zaak. Het eten was matig het ijsje als toetje was uitstekend.
Nee voor het eten of de service hoefd je hier niet heen. Vlees en vis is op zich redelijk, t assoriment groenten viel tegen om maar over de saladebar te zwijgen. Kiep een pot zuur, aardappelsalade of een vieze pasta salade van de groothandel in de bak en klaar ben je.
Maar over de ijssalon geen slecht woord. Die vonden wij erg lekker, hele bijzondere smaken. Dus voor een ijsje komen wij terug voor t eten niet.