De Berenrestaurants kunnen ons niet meer boeien. Was het maar bij het eerste restaurant aan de Noordsingel gebleven. dan bleef het nog bijzonder. Alles is zo prefab.
Eten niet smakelijk.
veel overeenkomsten met het concept McDonalds. Vriendelijke bediening die zijn communicatie naar de klant heeft ingestudeerd.
Hier gegeten op het terras voordat we naar een concert gingen. Stokbrood kruidenboter vooraf, varkenshaas sate en ijs na. Alles was heerlijk! 1 van ons vroeg of de ijscoupe aangepast kon worden (andere smaak ijs) en dit was helemaal geen probleem. Vriendelijke, goede bediening, liepen vaak rond. Gezellig druk! Gezellig restaurant, ook voor kinderen! Wij vonden de prijs/kwaliteit verhouding goed. We gaan zeker vaker.
verwacht niet te veel, gewoon flink veel vlees op een plank met een pluk rauwkost, een kaart die al jaren hetzelfde is, een bruin interieur aangekleed met beren, een joviale bediening. neem gerust je kinderen mee, alles kan hier. groot terras voor mooie dagen. als je niet te vaak komt, is dit goed te doen.
Rumoerig, bediening traag, eten zeer matig. Ze luisteren niet naar een klacht, pas na aandringen. Het zag er naar uit dat er bloed op de korst van het stokbrood zat. We horen hier niks meer over tot dat we erg zelf naar vragen. Het stokbrood zou naast de biefstuk op de snijplank gelegen hebben. Geen excuses!
Alle restaurants die bij de Beren keten horen, vallen absoluut niet in de categorie 'culinair'. Het eten is simpel, veel en redelijk tot goed. Voor een gezellig avondje simpel eten, gezellige muziek en een geintje met de bediening zit je hier goed, maar verwacht geen uitgebreide service en orginele menu's.