| Keuken | Eetcafé & Hollands | |
| Huiswijn per glas | €2.00 | |
| Openingstijden |
| |
mintveld 30 januari 2011 | |
Het eten is niet slecht. Je krijgt een bord vol, maar daar heb je het ook mee gehad. We hadden het koud en vroegen of de ventilatie uit kon. Buiten was het al onder het vriespunt... Nee ze wisten dat het tochte, konden ze niks aan doen. We konden boven gaan zitten. Ook daar was het niet echt warm. Bediening is er op getraind om zoveel mogelijk drinken te serveren. Stokbroodje kruidenboter wordt ook altijd standaard gevraagd. Let op kost je wel 5 euro extra. |
Proever82735 19 oktober 2008 | |
Van de week weer gegeten, erg lekker. De bediening is goed en gezellig, wel altijd druk, maar dat hoort ook bij dit restaurant. Genoeg keuze, de lekkerste spareribs en biefstuk van OBL!! |
elsterno 17 juli 2008 | |
Ok, ik had hier al vaker gegeten en wist dat het niet zo best was. Het was echter maandag en een van de weinige open restaurants... nou, ik heb er spijt van. Verschrikkelijke bediening die de simpelste vragen nog moest gaan navragen bij de kok, Bij de (koude, was niet de bedoeling) voorgerechten kregen we de saus van twee voorgerechten in één bakje, niet echt handig als je met zes man bent en je het bakje voor iemands neus neer moet zetten. Het hoofdgerecht was echter het dieptepunt. Een simpele tournedos besteld. Expliciet erbij gezegd: rood/rare, dikke friet en pepersaus! Wat krijg ik: voetzolendoorgebakken tournedos, dunne friet en geen saus. De saus en dikke friet waren bij iemand anders op het bord beland.. na beklag gedaan te hebben, kwam de bediening mijn stuk vlees met een tang halen.. de rest liet men staan. Echter, zoals logisch, na 10 minuten was de rest natuurlijk koud geworden, daarom dus een geheel nieuw bord moeten vragen... De rode tournedos was uiteindelijk ook niet echt geweldig, maar om de sfeer er in te houden, maar niet meer geklaagd. Naast mijn slechte eten, hadden mijn tafelgenoten overigens ook barslecht, vaak koud eten.
Proever62295 27 juni 2007 | |
De bediening mag er iets verzorgder bijlopen maar de prijs/kwaliteitverhouding van het eten is best goed. Het is wel de slechtste beer waar ik ooit gegeten heb maar het is er altijd vol dus ik denk dat sommigen daar anders over denken. |
elsterno 17 mei 2007 | |
Het eten is er op zich prima, al blijven de beren restaurants natuurlijk meer een soort veredelde McDonalds. Bij deze \'beer\' vond ik de bediening wel erg matig... bijna slecht. Ben er een paar keer geweest en er is altijd wel wat. Dieptepunt was dat ik de vleesjus bij het opdienen over mij heenkreeg en er geen excuus was, maar slechts.. het is maar vleesjus, dat kan je er zo uitwassen... |
Geef zelf je mening over Bertus Beer
| Maandag | van 16:00 tot 23:00 Geen lunch | |