waldorf en statler 3 februari 2012 | |
Leuk grand cafe maar met de nadruk op cafe. Heel gezellig om te borrelen of hapje te eten. De kaart is erg klein en bediening ongeinteresseerd. We hadden vooraf een mail gestuurd met het verzoek om een gezellig plekje in de zaak, niet in het aparte stukje. Dit zou in orde komen, maar helaas zaten we in het aparte stukje voor een tochtig raam. Ik kwam hier graag maar per keer dat we hier komen wordt het minder (ook de kaart ), heel jammer. |
Jobke 1 december 2011 | |
Fantastisch gegeten maar de service allerbelabberdst! Ongeïnteresseerde medewerkers die het concept niet uitdroegen. De chef-kok verdient beter. Over de wijnen werd niets verteld noch gevraagd. Ook als er specifiek naar een passende wijn wordt gevraagd bij het overigens heerlijke stoofvlees wordt er niets verteld. Wat hartelijkheid en vakmanschap betreft valt er nog een hoop te winnen bij het bedienend personeel. |
cecile 19 oktober 2011 | |
Een heerlijke avond gehad bij WW! Vriendelijke personeel, goed op de hoogte van alle gerechten en wijnen.. We starten met lekker brood met dipjes en ik kies ik voor de chinese pannekoekjes. En mijn vriend voor een soepje van hollandse garnaaltjes. Het is allebei echt heel lekker en mooi gepresenteerd!
Jal 3 oktober 2011 | |
Relaxt terras op het AnnaPalownaplein om een prima lunch te nuttigen. Alleen die studenten in de bediening zonder horeca ervaring moeten ze echt bij brengen dat horeca een vak is! |
Steven70 1 oktober 2011 | |
Wicked is schitterend gelegen aan het Anna Pauwlownaplein. Het was deze zonnige vrijdagavond (30-09-2011) dan ook heerlijk druk, zowel binnen in de zaak als buiten op het terras. Wij waren met z'n drieën om een hapje te eten. Bij de bestelling ging het eigenlijk pas mis..... doe mij maar de gebakken coquilles, sorry meneer die zijn op. Ohh, dan maar iets anders zoeken. En als hoofdgerecht de kalfsoester, sorry meneer ook deze is niet meer beschikbaar???????
Charlene 17 juli 2011 | |
Ik kom nog steeds erg graag naar Wicked Wines. Is het voor een goede wijn met heerlijke sushi met wat vrienden of voor een heerlijk diner met mijn partner, ik vind het altijd een succes!
Waggiebezuidenhout 15 juni 2011 | |
Super leuke ambiance en mensen.. de wijnen en volle bierglazen vieren hoogtij. Ik geniet altijd als ik bij deze speciale leuke borreltent ben! Het eten is altijd een iets minder plesante verrassing maar de bediening en ambiance maakt dit meer dan goed. Iedereen die lekker wilt borrelen en zich wilt wanen in een niet heel Haagsche stek is dit een absolute aanrader. Voor mij de beste plek voor de borrel... ( heb ik geen organisator voor een vrijdagborrel nodig ;-) ) Enjoy life bij Wicked wines.. |
SuzyB 14 juni 2011 | |
Voor de 2e keer gegeten bij WW en net als de vorige keer was het super! Heerlijke salade, rumpsteak en (voor mij) vega Indiase curry. Als toetje het allerlekkerste chocoladetaartje (black and white chocolate delight pie) dat ik ooit gegeten heb! De bediening was uiterst vriendelijk, de wijn smaakte goed en de sfeer was relaxed. Kortom: een absolute aanrader! |
tjejen5 23 mei 2011 | |
De bediening werd trager al naar gelang het drukker werd op het terras. De sushi viel op ons bord al uit elkaar en het vlees was gortdroog. Bij thuiskomst bleek het eten ook niet helemaal vers geweest.
Fransrobbe 1 mei 2011 | |
Zeer enthousiaste bediening, veel parate kennis over de geserveerde wijnen en super lekker eten met een regelmatig wisselende kaart.
Geef zelf je mening over Wicked Wines